Společnost Panasonic aktualizovala konfigurace svého terénního tabletu FZ-M1

Společnost Panasonic aktualizovala konfigurace svého terénního tabletu FZ-M1
2018-07-29T09:10:38+02:00
• 29. 7. 2018

Společnost Panasonic již nějaký čas nabízí terénní tablet, který si zákazník může konfigurovat dle svých potřeb. Nyní společnost opět aktualizovala výbavu, především pak procesor u konfigurace Standart. Jelikož tento model je nově vybaven procesorem od společnosti Intel, respektive modelem Core i5 (i5-7Y57 vPro). Tento procesor je schopen nabídnou větší výkon při velmi nízké spotřebě energie, což je vzhledem k povaze zařízení velmi podstatné. Ačkoli se jedná o takovýto procesor, tak stále tablet nedisponuje žádným aktivním chladičem.

Další úprava byla u přednastavené konfigurace Value, kde došlo k zdvojnásobení operační paměti RAM na 4 GB a k osazení výkonnějším procesorem Intel Celeron N4100. Tato vylepšení se samozřejmě dají rozšířit o dosavadní produkty.

Další možnosti konfigurace

Mezi další možnosti konfigurace patří například 3D kamera, která pomůže pracovníkům provést potřebná měření či návrh. 3D kamera je schopna naskenovat objekty od 16 cm do 10 metrů. Samozřejmě velikost možného skenování je závislá na rozlišení a podmínkách prostředí. Vzhledem ke zpracování 3D modelu se doporučuje 3D kameru osadit do modelu Standart.

Další zajímavým rozšířením je termokamera, která může pomoci velkému spektru zákazníků. Především se hodí pro oblasti protipožární techniky či na kontrolních místech výrobních linek. Mezi další výhody tabletu patří vyměnitelná baterie, kterou si při objednávce můžete dokoupit vícekrát, takže se nemusíte bát, že by v terénu došla energie.

Oba nové modely od společnosti Panasonic budou dostupné od konce srpna tohoto roku. V základní sestavě bude model Standart stát 1 644 euro (42 000 korun) bez DPH a model Value za 1 083 euro (27 000 korun) bez DPH.

Zdroj: feedit.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat