Samsung odhalí Galaxy Tab Advanced 2 a Advanced 2 XL

Samsung odhalí Galaxy Tab Advanced 2 a Advanced 2 XL
2018-07-08T15:00:10+02:00
• 8. 7. 2018

Výrazné oživení nabídky tabletů připravuje společnost Samsung, která by v letošním roce měla dohromady přinést čtyři nové zástupce. Informace kolem prvních dvou modelů kolují již nějakou dobu po internetu a půjde o vylepšený Galaxy Tab A 8.0 s Galaxy Tab S4. Nicméně teď začínají vyplouvat nad povrch zbývající dvě zařízení. Třetí novinkou v pořadí se stane Galaxy Tab Advanced 2, jehož doplní ještě větší provedení pod názvem Galaxy Tab Advanced 2 XL.

Rozlučka s domovským tlačítkem

Obě zařízení potká stejný osud v tom smyslu, že jihokorejský výrobce u nich poprvé nenasadí tradiční domovské tlačítko v hardwarové podobě a vystřídá ho softwarové. To ovšem automaticky neznamená výrazné zmenšení rámečku kolem displeje. Model Galaxy Tab Advanced 2 má vycházet z Galaxy Tab A 10.1 (2016), přičemž získá osmijádrový procesor Exynos 7870 po boku 3GB operační paměti nebo 32GB úložiště.

Poslední novinka ponese 10,5palcový displej, který lze rovněž očekávat u chystaného modelu Galaxy Tab S4. Další prvky výbavy nejsou bohužel momentálně známy. Až na operační systém Android v předinstalované verzi 8.1 Oreo. Všechny tablety by měly být hotové do začátku berlínského veletrhu IFA, kde se Samsung bude chtít pochlubit. Nechme se tedy překvapit, co vlastně přinese konec příštího měsíce.

Galaxy Tab Advanced 2 Galaxy Tab Advanced 2

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat