Galaxy S10: na povrch vyplouvají další informace spekulace

Galaxy S10: na povrch vyplouvají další informace [spekulace]
2019-02-20T15:57:58+02:00
• 8. 7. 2018

Jihokorejský výrobce během příštího roku představí svou novou vlajkovou loď Galaxy S10, která se stane hlavní součástí společnosti Samsung. Čím rychleji se blíží datum představení, tím více informací o modelu získáváme. 

Nejnovější spekulace uvádí, že vlajkový model Galaxy S10 bude používat hned trojici fotoaparátů. Do jisté míry by dávalo smysl, že se společnost Samsung pokusí o nějakou (r)evoluci, neboť Galaxy S10 oslaví 10. výročí této produktové řady.

Galaxy S10 a trojice fotoaparátů?

V rámci 10. výročí můžeme údajně s největší pravděpodobností očekávat také několik variant Galaxy S10, které se budou lišit svou velikostí. Nejmenší verze bude používat dva fotoaparáty (na zadní straně zařízení), ovšem nejvyšší model získá hned trojici fotoaparátů. Dokonce se na internetu objevily přesné specifikace. 

Nejvyšší model Galaxy S10 bude vskutku „nabušený“ kousek. Údajně bychom se u tohoto telefonu měli dočkat 12megapixelového fotoaparátu, který bude dosahovat podobných kvalit, jako aktuální vlajkový model Galaxy S9. Druhý fotoaparát bude o něco výkonnější, jelikož nabídne hned 16 Mpx se 123stupňovým úhlem záběru a clonou f/1.9. Poslední, tedy třetí fotoaparát, zřejmě nabídne 13 Mpx s clonou f/2.4. 

Výše zmíněný fotoaparát s širokým úhlem záběru nebude nabízet autofokus či dokonce ani optickou stabilizaci. Více informací o fotoaparátu prozatím nejsou k dispozici. Ovšem, co se dalších hardwarových specifikací týká, údajně by Samsung mohl konečně přijít s čtečkou otisků prstů v displeji. 

Samsung dle dostupných informací v současnosti vyvíjí právě tři prototypy – Beyond 0, Beyond 1 a Beyond 2. Spekulovanou čtečku v displeji by měly nabídnout jen Beyond 1 a Beyond 2. Tyto dva modely se pak liší i množstvím fotoaparátů, přičemž Beyond 2 nabídne tři a Beyond 1 o jeden méně. Beyond 0 je základním modelem, který místo čtečky v displeji nabídne čtečku na boku zařízení, údajně v oblasti pravého palce.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat