Samsung Galaxy A série se dočká nového modelu, dostane tři fotoaparáty

Samsung Galaxy A série se dočká nového modelu, dostane tři fotoaparáty
2018-07-31T10:44:53+02:00
• 31. 7. 2018

Podle nejnovější zprávy, kterou zveřejnil zahraniční server Etnews, se velmi brzy dočkáme nového kousku ze série Samsung Galaxy A. Série těchto telefonů spadá do kategorie střední třídy. Nabízí tedy poměrně slušné hardwarové specifikace za velmi příjemnou cenu. 

Nový model, který se brzy do této kategorie zařadí, nabídne poměrně zajímavý hardware. Očekávat můžeme procesor série Exynos 7000, což je přímá konkurence pro sérii Snapdragon 600 od Qualcommu. 

Samsung Galaxy A bude zajímavé zařízení

Oba procesory jsou si typově velmi podobné – výkonnostně a spotřebou energií. Telefon navíc nabídne velmi slušný displej, zato zadní fotoaparát s průměrnou kvalitou. U fotoaparátu se ale na chvíli zastavíme. Právě zadní část telefonu by měla přilákat nejvíce pozornosti. Očekává se totiž, že Samsung implementuje hned trojici zadních fotoaparátů. 

Současná generace Galaxy A8

Jak jste si již mohli na našem webu přečíst, Samsung Galaxy S10 se podle všeho stane prvním komerčním zařízením, které nabídne čtečku otisků prstů přímo v displeji. Dokazuje to mimo jiné nedávno podaný patent, v němž se jihokorejský výrobce chlubí se svou myšlenkou. 

Společnost údajně přišla nejen na to, jak technologicky umístit čtečku otisků prstů pod krycí sklo telefonu, ale také na to, jak snímač umístit po stranách telefonu. To ale není vše. Vlajkový model by měl být vybaven také hned trojicí zadních fotoaparátů. 

Vybavit své telefony trojicí fotoaparátů chtějí také konkurenční společnosti, jako například Huawei. Huawei už jeden takový telefon dokonce i má a jmenuje se P20 Pro. Samsung bude muset zřejmě v tomto trendu udržet krok. Pokud jsou ale informace o Galaxy S10 pravdivé, podobného designu (trojice fotoaparátů na zadní straně) se dočkáme u více modelů s logem Samsung. 

O novém nástupci Samsung Galaxy A8 nic více prozatím nevíme. Jakmile zjistíme více informací, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat