Oppo chystá model A3s

Oppo chystá model A3s
2018-07-07T16:16:30+02:00
• 7. 7. 2018

Společnost Oppo se připravuje k rozšíření svého portfolia o další cenově dostupný telefon. V dubnu letošního roku přišel na svět model pod označením A3 a nyní by měla přijít jeho odlehčená verze s názvem A3s, kterou také můžeme do budoucna vyhlížet v rámci nové značky Realme. Oppo A3s si najde ještě místo v nižších patrech střední třídy, neboť do zadní části dostane dvojici senzorů u hlavního fotoaparátu.

Fotoaparátem to nekončí

Vpředu se ukáže 6,2palcový displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů a 8megapixelový snímač. Výkonnostní stránku bude mít pod kontrolou osmijádrový procesor Snapdragon 450 od Qualcommu taktovaný na frekvenci 1,8 GHz a grafický čip Adreno 506. Velikost interní paměti nebo operační paměti RAM není prozatím známa. Potěšující zprávou je velkokapacitní baterie o velikosti 4 230 mAh, která zajistí poměrně slušnou výdrž na jedno nabití.

Záda ponesou dva snímače fotoaparátu ve složení 13 + 2 megapixely a k tomu přisvětlovací LED diodu. Softwarovou výbavu obstará vlastní platforma ColorOS ve verzi 5.1 postavená na systému Android v nejnovější verzi 8.1 Oreo. Mezi zbývající prvky výbavy patří funkce dual-SIM či podpora paměťových microSD karet. K oficiálnímu představení by mohlo dojít během uvedení modelu A5, o němž jsme se rovněž nedávno zmiňovali.

Oppo A3s

Zdroj: mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat