Oppo A5 – dvojitý fotoaparát pro střední třídu

Oppo A5 – dvojitý fotoaparát pro střední třídu
2018-07-05T06:33:46+02:00
• 6. 7. 2018

Doposud nepodložené spekulace kolem modelu s označením A5 od společnosti Oppo nyní potvrzuje nejnovější zápis u čínského telekomunikačního úřadu TENAA. Zařízení bylo úředníky zapsáno do veřejně přístupné databáze. To znamená, že máme plně k dispozici, jak stručný seznam specifikací, tak i tradiční fotografie. Čínský výrobce by mohl využít designového zpracování z nedávno uvedeného telefonu pod značkou Realme.

Konečná cena rozhodne

Všechny indicie vedou k výsledku, který přinese cenově dostupnou novinku. Její přední část získá 6,2palcový displej s rozlišením 1 520 x 720 pixelů a výřez pro mikrofon s 8megapixelovou kamerkou. Uvnitř vyplní prostor osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 450 (1,8 GHz) nebo 64GB interní úložiště. Každopádně na výběr bude operační paměť RAM o velikosti 3 GB/4 GB.

Záda ponesou dva senzory fotoaparátu ve složení 13megapixelů + 2 megapixely a baterie s kapacitou 4 100 mAh, která by se měla postarat o vynikající výdrž. Nicméně aby firma Oppo snížila výrobní náklady, tak musela odstoupit od nasazení snímače otisků prstů. Prodejní cena není v současné době známa, ale když budeme vycházet z ceny okolo 275 euro za Oppo A3, tak Oppo A5 může lehce přesahovat hranici 300 euro (tj. cca 7 837 Kč).

Zdroj: tech.sina.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat