Microsoft Edge pro iOS chystá nové funkce vyhledávání

Microsoft Edge pro iOS chystá nové funkce vyhledávání
2018-07-18T12:14:31+02:00
• 18. 7. 2018

Microsoft Edge je webový prohlížeč, který byl redmondskou společností vyvinut speciálně pro dvě mobilní platformy – Android a iOS. Microsoft se svou aplikaci snaží neustále vylepšovat, pravděpodobně mu na prohlížeči skutečně záleží a nedělá si z nás srandu. Dokazují to nové funkce a vylepšení, kterých se aplikace dočká.

Redmondská společnost se údajně chystá připravit další aktualizaci pro svůj mobilní webový prohlížeč Edge. V nedávném článku jsme vás informovali o novinkách, které poputují na operační systém Android. Ten si samozřejmě můžete přečíst na tomto odkazu.

Microsoft Edge pro iOS přináší nové funkce

Ovšem změn, které nás čekají na platformě iOS, je o něco více. Veškeré novinky jsou nyní k dispozici v beta verzi aplikace Microsoft Edge. Pokud jste v beta programu přihlášeni, můžete tyto nové funkce a vylepšení okamžitě vyzkoušet. Novinky jsou k dispozici ve verzi 42.3.2. 

Největší novinkou pro iOS aplikaci je pravděpodobně takzvané vizuální vyhledávání. To uživatelům Edge umožní nahrát fotografii, díky čemuž budou moci najít kontaktní informace či identifikovat orientační body. Nově také přibyla možnost pro snímání čárových kódů, což v praxi uživatelům umožní vyhledávat položky právě pomocí vizuálního vyhledávání. 

V neposlední řadě nový instalační balíček přináší několik funkcí pro uživatele, kteří používají pracovní nebo školní účet v rámci aplikace Edge. Pomocí nové funkce je možné svou mobilní činnost sledovat v počítači. Pokud tedy chcete prohlížeč, který vám usnadní vyhledávání, aplikace Microsoft Edge by vás mohla zaujmout.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat