Microsoft Edge pro Android se brzy dočká překladu stránek

Microsoft Edge pro Android se brzy dočká překladu stránek
2018-07-16T16:14:35+02:00
• 16. 7. 2018
1

Microsoft Edge je webový prohlížeč, který byl redmondskou společností vyvinut speciálně pro dvě mobilní platformy – Android a iOS. Microsoft se svou aplikaci snaží neustále vylepšovat, pravděpodobně mu na prohlížeči skutečně záleží a nedělá si z nás srandu. Dokazují to nové funkce a vylepšení, kterých se aplikace dočká 

Microsoft Edge: redmondská firma to s prohlížečem myslí vážně

V první řadě se společnost Microsoft chystá do svého mobilního prohlížeče Edge přidat podporu pro překlad webových stránek. Přiznejme si, že už bylo opravdu na čase, protože se jedná o nezbytnou funkci pro všechny moderní mobilní prohlížeče. Kdybychom se této funkce nedočkali, Microsoft by si nechal ujet vlak. Tato funkce je však aktuálně ve fázi testování, tudíž si ji můžete vyzkoušet pouze v rámci beta programu.

Nicméně, než se funkce dostane mezi širokou veřejnost, pomalu se psychicky připravte na automatický překlad webových stránek, které budou v jiném jazyce, než je nastaven váš systém. Navíc, pokud používáte Bing Rewards v rámci aplikace Edge, brzy se dočkáte další opravy. Doposud se některým uživatelům stávalo, že nemohli získat odměny při použití vyhledávače. To by se brzy mělo změnit. 

Dalším příjemným překvapením je začlenění časové osy s Windows 10, což v praxi bude znamenat, že uvidíte veškerou aktivitu také na svém smartphonu s operačním systémem Android. V neposlední řadě byly přidány některé opravy, díky kterým se zlepšil výkon a stabilita. Bohužel nemáme informace o oficiálním spuštění, jakmile ale zjistíme více, budeme vás informovat.

logo-app Microsoft Edge Preview (Unreleased) Microsoft Corporation Zdarma ANDROID logo-app Microsoft Edge Zdarma iOS

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Ales Krejcik

16. 7. 2018, 19:17

Nevím jak vy ale mě došla aktualizace s překladem stránek 12.7. a funguje perfektně akorát písmena s hračkami a čárkami jsou občas divné

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat