Office 365 pro Android přináší hned několik zásadních novinek

Office 365 pro Android přináší hned několik zásadních novinek
2018-07-16T14:29:29+02:00
• 16. 7. 2018

Předplatitelé Office 365, kteří služby Microsoftu využívají na operačním systému Android, v červenci dostali zcela novou aktualizaci. Pojďme se tedy společně podívat na to, jaké novinky přibyly. 

Office 365 pro Android a hlavní novinky

Ve srovnání s klasickými uživateli mají předplatitelé k dispozici pouze některé funkce, a to pro tři z pěti aplikací – Word, Outlook a PowerPoint. Verze s číselným označením 16.0.10325.20043 pro aplikaci Word přinesla opravdu užitečnou funkci. Po instalaci balíčku uživatelé získají možnost, která počítá slova – počet slov se nově nachází v dolní části aplikace. 

Na druhou stranu, aplikace Outlook se dočkala hned dvou nových funkcí. Microsoft totiž vyslyšel přání uživatelů, kteří volali po možnosti pro mazání kontaktů, stejně jako možnosti Nerušit. Poslední jmenovaná funkce vám umožní vypnout e-mailové upozornění, díky čemuž se lépe zaměříte na práci v projektu.

Poslední aktualizovanou aplikací je PowerPoint. Ta nově podporuje editaci všech snímků najednou. Opět se jedná o funkci, kterou si předplatitelé Office 365 velmi dlouhou dobu přáli. 

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat