Galaxy Note 9 nabídne velkou RAM a „zastaralý“ procesor

Galaxy Note 9 nabídne velkou RAM a „zastaralý“ procesor
2018-07-16T17:07:40+02:00
• 16. 7. 2018
6

Oficiální datum odhalení nového modelu Galaxy Note 9 bylo stanoveno na 9. srpna 2018. Čím rychleji se datum blíží, tím více informací o novém telefonu od jihokorejského výrobce víme. Nyní na internet unikly další specifikace. 

Údajně se nám do rukou dostal oficiální reklamní plakát, který bude ihned po představení vystaven takřka po celém světě. Ano, jedná se pouze o reklamní plakát, ovšem i z něho lze spousty věcí vyčíst. 

Galaxy Note 9 nabídne obrovskou operační paměť

Tak například, pokud se skutečně jedná o oficiální plakát, čtečka otisků prstů bude i nadále umístěna na zadní straně zařízení, jak je u Samsungu zvykem (viz Galaxy S9). V tomto případě je čtečka umístěna hned vedle fotoaparátů. Zajímavostí ale je, že se Samsung pravděpodobně rozhodl zanechat zdířku pro 3,5 mm jack konektor. Jihokorejská společnost se tak stále nepodřídila trendu, což je do jisté míry skvělé. 

Dokonce bychom se měli dočkat nových barev, prozatím však tato spekulace nebyla potvrzena. Nebylo by to ale vůbec špatné, neboť by řada Note dostala opět nový nádech. Nicméně, Samsung Galaxy Note 9 by měl být vybaven displejem typu Super AMOLED Infinity s rozměry 6,4 palců.

Mezi další hardwarové specifikace patří například aktuální procesor Exynos 9810, který se v současné době nachází v Galaxy S9. Nadcházející vlajková loď bude vybavena novějším typem, a to Exynos 9820. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla postarat operační paměť s minimální kapacitou 6 GB (dost možná 8 GB). Kapacita baterie by pak měla činit 4 000 mAh. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Parametry jsou jako vždy skvěle ale to samé nemůžu říct o displeji opět nudle a čtečce na zádech :-)

Zdeněk Koutský

VIP 16. 7. 2018, 20:56

Parametry relativně v pořádku, ale ta čtečka…z té mám osobně strach. Jen přeci snímat prst hned vedle foťáku není příjemné :-)

Michal Kovář

16. 7. 2018, 18:48

…Mezi další hardwarové specifikace patří například zcela nový procesor Exynos 9810, kterému jsme věnovali hned celý článek. Ten si můžete přečíst ZDE…Tak odkaz je na článek o E9820, který by měl být osazen v nové generaci S10 a Note9 bude mít letošní procesor E9810, kterým disponují letošní S9, S9+.Opravdu, žádný nový procesor se letos nekoná.

Zdeněk Koutský

VIP 16. 7. 2018, 20:56

dobrý den,

děkuji za upozornění, článek jsem opravil. Myslel jsem si, že čtu Exynos 9820. Ještě jednou děkuji a omlouvám se za způsobilé potíže :-)

Eva Bobík (Eve)

16. 7. 2018, 17:39

Snad ta kapacita baterie opravdu vyjde… žlutý stylus snad ne…

Zdeněk Koutský

VIP 16. 7. 2018, 20:52

Doufejme, byla by to bomba :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat