Lenovo Watch 9 – úspěšné hodinky opět v akci u GearBestu sponzorovaný článek

Lenovo Watch 9 – úspěšné hodinky opět v akci u GearBestu [sponzorovaný článek]
2018-07-02T14:31:34+02:00
• 2. 7. 2018
1

Pokud toužíte po chytrých hodinkách, ale rozpočet vám nedovoluje utrácet za to nejlepší zboží na trhu, nemusíte se nutně koukat po produktech od neznámých čínských výrobců. Lenovo totiž nabízí zajímavý kompromis v podobě hodinek Lenovo Watch 9. Jde v podstatě o klasické analogové hodinky, které však disponují zajímavými funkcemi z chytrých hodinek.

Lenovo Watch 9

Na první pohled lze ocenit elegantní design, přičemž uživatelský komfort a požitek umocňuje i použití kvalitních materiálů. Výrobce zvolil broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo či kvalitní silikon pro náramky.

Hodinky samozřejmě ukazují čas, z chytrých funkcí pak lze zmínit například měření srdečního tepu a další srdeční aktivity, sledování spánkové aktivity a vyhodnocování jeho kvality. Dále je zde upozornění na příchozí volání či SMS a v neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Lenovo Watch 9 se připojují přes Bluetooth 5.0, což je nejnovější verze, a tak je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony.

Hodinky jsou rovněž vodotěsné až do padesáti metrů. Není tedy problém se s nimi běžně sprchovat, nebo dokonce chodit do bazénu. Za toto vše přitom zaplatíte jen 31,32 dolarů, což je v přepočtu necelých 700 korun. Ušetřit můžete navíc s kuponem 4$-1.5GBJun, a pokud si zboží objednáte přes aplikaci GearBest, sníž se vám částka o dalších 6.33 dolarů. Obchod GearBest kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Pokud vás hodinky zaujaly, kupovat můžete zde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

není to Lenovo, není to Lenovo, není to Lenovo :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat