Honor brzy představí nový Honor 9X

Honor brzy představí nový Honor 9X
2018-07-14T14:59:32+02:00
• 14. 7. 2018

V Indii rozeslal Honor novinářům pozvánky na představení nového telefonu. Akce se koná 24. července a údajně by mělo jít o odhalení novinky Honor 9X, což je prakticky již dříve uvedený Honor 9i, jen pod jiným jménem.

Řada X není specifická pro Indii a prodává se i v Evropě, je tedy dost možné, že se i my Honoru 9X brzy dočkáme. Telefon zaujme vpředu 5,84″ displejem s výřezem a rozlišením 1080 x 2280 pixelů. Výkon má na starosti Kirin 659, v doprovodu 4 GB operační paměti. Úložiště nabídne v závislosti na konkrétní verzi až 128 GB a lze ještě dodatečně rozšířit microSD kartou.

Vzadu již není žádným překvapením duální fotoaparát, nabízející hlavní 13MPx senzor v kombinaci s dalším, 2MPx snímačem. Selfie kamerka v rozlišení oba zadní fotoaparáty trumfne, díky 16MPx rozlišení a 2.0µm pixelům. Výdrž obstará 3000mAh baterie, samozřejmě s podporou rychlého dobíjení.

V prodeji bude telefon s předinstalovaným Androidem 8.0 Oreo a nadstavbou EMUI 8.0. Cena bude zřejmě stanovena na 14500 indických rupií, v přepočtu to dělá necelých 5000 korun, nicméně není zde započítána daň, tudíž u nás je případně později nutno počítat s o něco vyšší částkou.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat