Gearbest: Skvělý tablet za málo peněz a hodně muziky! sponzorovaný článek

Gearbest: Skvělý tablet za málo peněz a hodně muziky! [sponzorovaný článek]
2018-07-03T17:03:30+02:00
• 3. 7. 2018

Velmi dlouhou dobu byly tablety nižší třídy použitelné maximálně jako těžítko. Ovšem dnes je tomu jinak. I ty nejlevnější tablety na trhu mohou odvádět velmi slušnou práci. Samozřejmě, nejedná se o kdo ví jak super výkonné zařízení, ovšem své postavení na trhu mají.

Tak například, před několika měsíci čínský výrobce na trh uvedl tablet pod názvem ALLDOCUBE M5, který je nyní u našeho partnera Gearbest ve slevě. Vybírat navíc můžete i z široké nabídky výkonných tabletů a telefonů za přijatelné ceny. Více informací samozřejmě naleznete na samotných stránkách prodejce.

Gearbest: Tablet nyní ještě levněji

V rámci dlouhodobé spolupráce s internetovým obchodem Gearbest jsme si pro vás nyní připravili skvělou akci na velmi populární tablet, který seženete za 4 256 Kč. Pokud máte o tablet zájem, zakoupíte jej ZDE.

Gearbest: Za málo peněz hodně muziky

Zajímavým tabletem, který byl poměrně nedávno zlevněn, je ALLDOCUBE M5. Získat slušně vybavený tablet je možné již za 4 256 Kč. Za tyto peníze získáte zajímavý kus hardwaru, který se svými specifikacemi řadí spíše do nižší střední třídy. V parametrech je šestijádrový procesor MTK6797 s taktem 1,7 GHz, po sepnutí TurboBoostu 2,3 GHz.

ALLDOCUBE M5 mimo jiné nabízí operační paměť s kapacitou 4 GB a interní úložiště o kapacitě 64 GB s možností navýšení o dalších 128 GB, a to pomocí microSD. Displej má 10,1 palců s rozlišením 2560 x 1600. Již v základu je předinstalovaný Android ve verzi 8.0.

Pokud patříte mezi nenáročné uživatele a nechcete investovat desítky tisíc korun, ALLDOCUBE M5 by pro vás mohl být zajímavým přírůstkem do rodiny. Tablet značky ALLDOCUBE zvládne klasické činnosti, mezi které patří – prohlížení sociálních sítí, čtení zpráv na internetu, zpracování mailové komunikace a tak podobně.

Zařízení samozřejmě zvládne i hry, ovšem na náročnější „pařbu“se budete muset porozhlédnout u jiných tabletů, například značky ALLDOCUBE. Nový tablet můžete zakoupit ZDE. Nabídka platí pouze na 200 kusů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat