Efox: Xiaomi výrobky za výhodné ceny Sponzorovaný článek

Efox: Xiaomi výrobky za výhodné ceny [Sponzorovaný článek]
2018-07-22T18:28:57+02:00
• 22. 7. 2018

Ať už se jedná o klasický telefon, sluchátka, nebo třeba i Wi-Fi router, Xiaomi výrobky jsou nyní velmi populární. Na to myslel i e-shop Efox shop, který má pro vás nyní speciální nabídku Xiaomi výrobků za zvýhodněné ceny.

Telefony

Pokud si chcete vybrat některý z posledních telefonů od Xiaomi, Efox pro vás má exkluzivní nabídku. Nyní poskytuje velkou škálu telefonů za výhodné ceny, a to jak z nižší, tak z vyšší cenové třídy. Z tohoto sortimentu si tedy rozhodně vyberete. Nyní například model Xiaomi MI MAX 2S se slevou 25 % za pouhých 449,99 euro (kolem 11 600 korun), nebo třeba Xiaomi Redmi S2 za pouhých 149,99 euro (kolem 3 850).

Hodinky, náramky a sluchátka

I s výběrem doplňků pro telefon na vás Efox myslel. Proto nyní na jeho stránkách najdete slevy na chytré hodinky, náramky a sluchátka se slevami až 70 %. Například Xiaomi Mi Band 2 si můžete nyní pořídit za exkluzivní cenu pouhých 15,99 euro (kolem 410 korun). Nebo si můžete vybrat sluchátka pro poslouchání hudby, jako například Xiaomi drátová sluchátka do uší za pouhých 22,99 euro (kolem 600 korun).

Reproduktory a Batohy

Ani s výbavou na ven vás Efox nenechá ve štychu. Proto teď nabízí nejen reproduktory, ale i batohy se slevami až 30 %. Nyní například Xiaomi Mini repoduktor za skvělou cenu pouhých 45,99 euro (kolem 1 190 korun). K reproduktoru si můžete pořídit i batoh pro přenášení, například 17litrový Xiaomi MI batoh za pouhých 36,99 euro (kolem 960 korun).

Routery, TV boxy a další doplňky

Efox ale nenabízí pouze telefony nebo reproduktory od Xiaomi. I s další technikou vás určitě zaujme. Nyní jsou ve slevě Routery, Adaptéry, TV boxy, a další zařízení, a to až o 70 %. Můžete si například vybrat Xiaomi Mi Router za pouhých 29,99 euro (kolem 770 korun). Nebo vás možná zaujme stabilizátor pro telefon za pouhých 109,99 euro (kolem 2 850 korun).

Pokud vás tyto nabídky zaujaly, tak toto a mnoho dalšího můžete najít na webu Efox shop. Tak neváhejte a využijte všech těchto úžasných slev!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat