Zbrusu nové hodinky NO.1 F13 za nejvýhodnější cenu u GearBestu sponzorovaný článek

Zbrusu nové hodinky NO.1 F13 za nejvýhodnější cenu u GearBestu [sponzorovaný článek]
2018-06-28T09:45:51+02:00
• 28. 6. 2018

Čínská společnost NO.1 představila další chytré hodinky pro sportovce. Opět nabízejí nespočet užitečných funkcí a vychytávek, jako například krokoměr, monitor srdeční aktivity, chytré sledování spánku a v neposlední řadě notifikace z telefonu. Nebudete tedy mít jen dokonalý přehled o svém zdraví a sportovních výkonech, ale zároveň nepřijdete o důležitý obsah z upozornění.

NO.1 láká zákazníky na relativně dlouhou výdrž baterie s 350 mAh, která má zvládnout 25 dní bez používání měřiče tepu a týden při jeho používání. Primární funkcí hodinek je kromě ukazování času i měření uchozené vzdálenosti. Druhotnou funkcí je po připojení NO.1 F13 přes Bluetooth 4.0 k telefonu zobrazování notifikací na připojeném smartphonu. Hodinky dále zvládnout upozorňovat uživatele na to, že dlouho seděl nebo se dlouho nenapil.

NO.1 F13

Kromě kroků zvládnou F13 měřit i běh, plavání, cyklistiku, stolní tenis, badminton a basketbal). Hodinky jsou v několika jazycích, ale češtinu v nich nenaleznete, angličtinu však ano. Nepřítomnost jazyka vás trápit nemusí, většina ovládacích prvků v hodinkách je řešena piktogramy.

Hodinky jsou teprve tento týden nově v nabídce obchodů a GearBest si na ně již připravil speciální akci. Při ní lze NO.1 F13 zakoupit za 25,49 dolarů, místo standardních 26,99 dolarů. Speciální cenu lze získat s kupónem 4$-1.5GBJun.

Akční cena se pak vztahuje jen na omezené množství kusů, aktuálně jich zbývá jen něco málo přes 300. S nákupem tedy dlouho neváhejte. A pokud vás hodinky nezaujaly, můžete uvedený kupón využít k nákupu jiného libovolného produktu, který vás na GearBestu zaujme.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat