Xiaomi Wi-Fi router 3 z českého skladu za pár korun, jen s naším kupónem sponzorovaný článek

Xiaomi Wi-Fi router 3 z českého skladu za pár korun, jen s naším kupónem [sponzorovaný článek]
2018-06-08T18:06:34+02:00
• 8. 6. 2018
2

Xiaomi se nevěnuje jen mobilním telefonů, ale spoustě dalším elektronickým zařízením. Například vyrábí i skvělé a rychlé Wi-Fi routery. Nyní si jeden takový můžete pořídit díky slevě na Gearbestu za cenu 600 Kč, k dispozici z českého skladu. Tedy do týdne ho budete mít u sebe doma.

Gearbest: Z českého skladu ještě levněji

Díky nedávno otevřenému skladu obchodu Gearbest v České republice můžete zboží od čínského obchodníka získat rychleji a levněji. Vyhnete se totiž celnímu řízení a nemusíte se tedy bát dodatečných poplatků. Navíc pro vás máme slevový kupón, díky kterému vás nový router od Xiaomi vyjde na pouhých 600 Kč. Tento router třetí generace patří mezi zařízení, která vám zajistí rychlý přenos internetu pomocí Wi-Fi ve vaší domácnosti. K síti se může připojit až 126 zařízení, takže pokud máte chytrou domácnost, tento router se vám bude hodit.

Díky profesionálnímu zabezpečení od Xiaomi se nemusíte bát, že by se do vašeho routeru nabourala získával údaje o uživatelích. Navíc zvládá i 5GHz frekvenci, takže „pofrčíte“ na rychlém internetu. A díky čtyřem anténám na Xiaomi Wi-Fi routeru třetí generace se signál dostane po celém domě, takže dosah budete mít zabezpečený skvěle. Při nainstalování skvělé aplikace od Xiaomi získáte možnost ovládat svůj router pomocí telefonu a taktéž si budete moci nastavit notifikace, pokud se někdo připojí k vaší Wi-Fi síti.

Gearbest: Slevový kupón

Díky 802.11ac duálnímu bandu získáte největší možný datový tok, což je 1167 Mbps, což je skoro 4x větší hodnota, než nabízí jakýkoli jiný router v této cenové hladině. Díky slevovému kupónu HSC4thD341, který po přihlášení na webu Gearbest, zadáte do kolonky v košíku, tak dostanete slevu na Xiaomi Wi-Fi Router třetí generace a výsledná cena bude pouhých 666 Kč. K dispozici je celkem 90 kusů z českého skladu GW-5.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Rostislav Kříž

8. 6. 2018, 22:41

Transmission Rate: 1167Mbps – 2.4GHz (300Mbps) and 5GHz (867Mbps) a přitom Speed of Ethernet Port: 100Mbps. Nikde se nepíše, že by těch 100Mbps bylo jen na LAN porty a WAN port byl třeba 1Gbps. Takže předpokládám, že není. Pak si neumím vysvětlit, jak ten router ze 100Mbps na „vstupu“ vyboostuje :-) 1167Mbps na „výstupu“ :-) :-) :-)

Přemysl Vaculík

VIP 11. 6. 2018, 7:50

To je rychlost v rámci bezdrátu mezi zařízeními.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat