Facebook odhalil konkurenta Musical.ly s názvem Lip Sync Live

Facebook odhalil konkurenta Musical.ly s názvem Lip Sync Live
2018-06-08T18:59:47+02:00
• 8. 6. 2018
2

Facebook oznámil dvě opravdu velké novinky, které se týkají hlavně hudby na jeho platformě. První novinka přináší to, že uživatelé Facebooku budou moci do svých videí přidávat hudbu a vybírat mezi tunami songů. 9. března Facebook uzavřel se třemi hlavními hudebními značkami dohodu a již za nedlouho budou uživatelé moci využít výhod, které díky tomuto kroku vznikly. Společnost tedy zatím onu možnost přidávání hudby do osobních videí testuje a zatím není potvrzeno, kdy přesně má tato novinka Facebook obohatit. Již teď víme, že hudebních titulů budou miliony, takže si opravdu každý vybere. Mimo jiné je toto i důkazem, že uzavření smluv s předními společnostmi má i svůj přínos.

Musical.ly může očekávat pokles uživatelů

Facebook též odhalil novinku, která dokáže velmi zatopit populární zábavné službě, která slouží primárně pro tvorbu videí se synchronizací úst s hudbou. Vzniklo již i několik virálních videí, Musical.ly je opravdu hojně užívaná aplikace. Bude tomu ale tak i nadále?

Lip Sync Live, jak se novinka Facebooku jmenuje, je také ve fázi testování. Již nyní obsahuje mezi stovkami písní i práva na dnešní hity, jako je Havana od Camily Cabello či God’s Plan od Drakea. Lip Sync bude obsahovat jednu skvělou funkci, díky které se odliší od svých potenciálních konkurentů. Jedná se o funkci „S“. Můžete tak označit, s kým na videu jste, a to následně sdílet do světa Faceboku. Na místě je také možnost přidání různých pozadí a dalších kreativních prvků.

Lip Sync půjde spustit jednoduchým kliknutím na příslušnou ikonku před zahájením živého vysílání. Následně můžete přidat skladbu z výběru a přidat vlastní popisek a další úpravy, které jsem zde již zmínil. Při vysílání si bude uživatel moci přečíst, o jakou skladbu jde, a jediným kliknutím ho začít sledovat na Facebooku.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem studentem 4. ročníku oboru informační technologie. Ve svém volném čase se věnuji psaní článků, kódování webů, vektorové grafice, občasnému hraní a hlavně své přítelkyni. Rád si pohraji i s hardwarem počítače, na který však nemám peníze.

Komentáře

Vladimir Vlkannova

9. 6. 2018, 8:33

Omlouvám se. Nepatří to sem ale dnes ráno se mi začal stahovat update na Oreo na Samsung S7 edge! distribuce Alza.cz

promiňte nepatří to sem. ale ráno jsem měl aktualizaci Google mapy.
Změnu jsem ale nenašel…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat