Ukázka porovnání Ulefone X s OnePlus 6 a Xiaomi Mi 8 Sponzorovaný článek

Ukázka porovnání Ulefone X s OnePlus 6 a Xiaomi Mi 8 [Sponzorovaný článek]
2018-06-21T18:20:52+02:00
• 21. 6. 2018

S představením iPhonu X nastala éra snahy o bezrámečkový telefon. Čínská společnost Ulefone samozřejmě nesměla být pozadu a na MWC 2018 představila model X. Nyní se můžete na videu podívat na srovnání s modely OnePlus 6 a Xiaomi Mi 8.

Specifikace Ulefone X

Jak jsem již zmiňoval, jedná se téměř o bezrámečkový telefon, který má typický výřez v displeji pro přední selfie kameru. Celkově displej disponuje velikostí 5,85″ a poměrem stran 18:9. Co se týče podobnosti s iPhonem, tak na zadní straně nalezneme dvojici fotoaparátů řazenou vertikálně. Dvojice foťáků na zadní straně nabídne rozlišení 13 + 5 MPix a přední selfie kamerka disponuje rozlišením 13 MPix, takže pořízené selfie budou mít výbornou kvalitu.

Uvnitř telefonu poté tepe osmijádrový procesor od společnosti MediaTek, respektive model MT6763, kterému dopomáhají operační paměti o velikosti 4 GB. Pro ukládání dat zařízení nabídne interní úložiště o velikosti 64 GB. Celou tuto sestavu poté napájí baterie o kapacitě 3 300 mAh s podporou rychlého nabíjení. Zařízení je vybaveno Androidem ve verzi 8.1 (Oreo).

Pokud vás tato nabídka zaujala, můžete si Ulefone X nyní zakoupit za zvýhodněnou cenu 179,9 dolarů (4 000 korun) na e-shopu Aliexpress.com. Nabídka je však časově omezená, tak neváhejte příliš dlouho.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat