Samsung připravuje Galaxy S9 Plus Lite

Samsung připravuje Galaxy S9 Plus Lite
2018-06-19T19:34:06+02:00
• 19. 6. 2018
3

Čínský telekomunikační úřad TENAA má na svědomí nejnovější únik modelu, který by se mohl objevit v následujících měsících z dílny společnosti Samsung. Zveřejněný výpis v databázi zahrnuje také tradiční fotografie a podle prvních snímků můžeme telefon po stránce designového zpracování přirovnat k aktuální špičce v podobě Galaxy S9. Zařízení nesoucí označení SM-G8850 zřejmě v konečném výsledku poznáme pod názvem Galaxy S9 Plus Lite.

Zlatá střední cesta

Vpředu lze očekávat 6,28palcový AMOLED displej s rozlišením 2 280 x 1 080 pixelů, pod nímž poběží osmijádrový procesor od zatím neznámého dodavatele nebo operační paměť RAM o velikosti 4 GB. Interní úložiště v základu sice pojme 64 GB dat, ale nasazený slot pro paměťové microSD karty zajistí další prostor pro vlastní soubory. Celkovou výdrž bude řídit baterie s kapacitou 3 700 mAh.

Zatímco přední část zabere 24megapixelová kamerka, tak záda ponesou dva senzory ve složení 24 megapixelů a 16 megapixelů. Samozřejmostí je snímač otisků prstů či LED blesk pro přisvětlení záznamů. Navíc nemá chybět ani klasický 3,5mm jack pro sluchátka. Každopádně v současné době není známa prodejní cena, datum možného uvedení na trh, ani oficiální dostupnost. Přesnější informace přinesou až nejbližší týdny.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 20. 6. 2018, 9:42

Co za názvy ale co ten design a poměr cena/výkon vždyť té humus toto, zlatá A3, A5 a A7 z loňska co měla design dost pěkný, nyní bída a děs a to nemluvím o cenách.

SticklerStickleru

19. 6. 2018, 20:35

To jsou názvy to mě sněz :D ..

Matěj Vondráček

19. 6. 2018, 19:45

Zajímalo by mě, co to v tom Samsungu hulí za matroš, že vymýšlejí takovýhle názvy…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat