Mobilní operátor O2 obnovuje koncept předplacených karet s označením „GO“

Mobilní operátor O2 obnovuje koncept předplacených karet s označením „GO“
2018-06-04T08:00:59+02:00
• 4. 6. 2018

Před nedávném jsme vás informovali o nových tarifech virtuálního operátora Tesco Mobile, který běží na infrastruktuře právě operátora O2. Ale virtuální operátoři nejsou jediní kdo upravují své nabídky. Nyní se operátor O2 rozhodl obnovit svůj starý koncept předplacených karet s označením Go.

Co staronový koncept přináší ?

Nové předplacené karty nabídnou dvě možnosti využívání, a to službu „neomezeně“ a „zdarma“. První varianta s označením zdarma nabízí dvě možnosti čerpání. V případě, že si kartu jednou měsíčně nabijete za více než 300 korun, získáte neomezené volání uvnitř sítě O2 a dále 50 MB dat na měsíc. V případě, že měsíčně nenabijete více než 300 korun, přijdete o benefit neomezeného volání do sítě O2. Co se týče mobilních dat, ta získáte vždy.

Druhou nabízenou variantou je Go karta s označením  neomezeně. U této karty můžete dobíjet kredit, jak se vám zachce, pokud však chcete čerpat speciální nabídku, můžete si za 20 korun na den aktivovat neomezené volání do všech sítí a neomezená mobilní data. Co se týče SMS zpráv, ty poté posíláte za 2 koruny.

Spolu s dobíjením těchto předplacených karet můžete využívat stále dodatkových služeb, jako jsou Odměna za dobití nebo Extra výhody. Proč společnost O2 vrací tento starý koncept? Společnost argumentuje velmi častými připomínkami klientů na absenci této služby. Předplacené karty „Go“ jsou v prodeji od začátku tohoto měsíce.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat