Honor Band 3: skvělý náramek (nejen) pro sportovce za neodolatelnou cenu sponzorovaný článek

Honor Band 3: skvělý náramek (nejen) pro sportovce za neodolatelnou cenu [sponzorovaný článek]
2018-06-24T13:08:53+02:00
• 24. 6. 2018

Chytrý náramek Honor Band 3 byl představen ke konci minulého roku a i nyní jde stále o jednu z nejlepších možností, co se sportovního příslušenství týče. Pokud jste si nevybrali u FitBitu a není vám sympatické ani Xiaomi, pak je Honor Band 3 jasnou volbou. O kvalitě výrobků Honor jsme se několikrát přesvědčili již u smartphonů, není tedy pochyb, že by na tom náramek měl být jinak.

Ideální pro sportovce

Honor Band 3 potěší všechny příznivce aktivního života, kterým pomůže monitorovat běh, jízdu na kole, plavání nebo procházku a přitom jim zvládne měřit srdeční aktivitu. Fitness náramek Honor Band 3 zároveň poslouží jako prodloužená ruka telefonu díky notifikacím a displeji, na kterém uvidíte to nejpodstatnější.

Srdeční tep je měřen po celý den, což je obrovská výhoda oproti jiným náramkům, které toto neumožňují. Honor Band 3 byl navržen tak, aby zvládl i náročné sporty jako například plavání, a to především díky své voděodolnosti až do 50 metrů. Při plavání zvládne měřit čas, spálené kalorie a ještě mnohem víc. Běžce potěší možnost měření srdečního tepu z jejich zápěstí. Navíc data jako aktuální srdeční tep, zónu v jaké běžíte, vzdálenost a průměrné tempo uvidíte přímo na displeji na rámku.

Co je však nejzajímavější, je jeho cena. V Česku se oficiálně pohybuje okolo 1800 korun, zatímco obchod GearBest jej nyní nabízí za bezkonkurenčních 32,99 dolarů. To je v přepočtu zhruba 730 korun. Navíc s kupónem HSC4thD441 si cenu můžete snížit na ještě příjemnějších 26,99 dolarů (~600 korun). Nejde však o trvalou nabídku, takto výhodně bude možné náramek koupit jen do úterý. Navíc zbývá jen limitované množství zlevněných kusů.

Aby těch slev nebylo málo…

Pokud vás dosavadní zlevňování nepřesvědčilo a chcete cenu ještě snížit, nabízíme vám další exkluzivní slevový kupón – 4$-1.5GBJun. A jestli vás nezaujal náramek od Honoru, neváhejte a využijte kupón na libovolný jiný produkt, který vás zaujme, platnost kupónu není vázána na konkrétní zboží.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat