Gearbest: Originální chytrý Xiaomi větrák v akci za pár kaček! sponzorovaný článek

Gearbest: Originální chytrý Xiaomi větrák v akci za pár kaček! [sponzorovaný článek]
2018-06-27T19:26:49+02:00
• 27. 6. 2018
4

Xiaomi se nevěnuje jen mobilním telefonům, ale spoustě dalším elektronickým zařízením. Například vyrábí i skvělé a kvalitní chytré větráky, které se hodí hlavně v létě, kdy nás sluníčko doslova masíruje svými slunečními paprsky. Nyní si jeden takový můžete pořídit díky slevě na Gearbestu za cenu 2 923 Kč. Takovou cenu dostanete pouze v případě, že využijete náš slevový kupón GBJUNEZT29. Pokud si jej navíc zakoupíte přes náš odkaz, budete mít dopravu zdarma.

Gearbest: Dva dny na trhu, my máme nejnižší cenu

Produkt je na trhu teprve dva dny, a tak jej nenajdete ani na českém trhu. Zakoupit si jej však můžete u internetového obchodu Gearbest, a to za nejnižší možnou cenu. Aktuálně cena Xiaomi Mijia DC činí 3 118 Kč. Při zadání kódu GBJUNEZT29 zaplatíte jen 2 923 Kč. Chytrý větrák zakoupíte ZDE.

Gearbest: Chytrý větrák Xiaomi Mijia DC

Stojanový chytrý ventilátor od známé značky Xiaomi nabízí špičkový výkon v kombinaci s velmi kompaktními rozměry. Díky svému výkonu, který rozpohybuje až 6000 m3 vzduchu za hodinu, je tento ventilátor vhodný i do skutečně velkých obývacích pokojů či kanceláří (až do velikosti 50 m2).

Xiaomi Mijia DC ve svém stříbrném provedení nabízí masivní kruhovou základnu ze zinku zajišťující jeho vysokou stabilitu i při nejvyšším výkonu. Velmi praktickou funkcí tohoto ventilátoru je jeho automatická oscilace, pomocí které může šířit chladivý vánek rovnoměrně do všech směrů v místnosti. 

I přes svůj vysoký výkon je Xiaomi Mijia DC překvapivě tiché, hlučnost nepřesahuje 60 dB, což odpovídá hlasitosti slabého deště. V praxi tedy ventilátor ani neuslyšíte. Může za to především velmi kvalitní konstrukce a použité špičkové materiály, včetně zinku, hliníku a oceli. 

Produkt disponuje hned čtyřmi rychlostními stupni a lopatkami s průměrem 33 cm, které vás opravdu příjemně ochladí v letních dech. Společnost Xiaomi také kladla důraz na to, aby stojanový ventilátor Mijia DC byl co nejflexibilnější. A právě proto je možné regulovat vertikální sklon vrtule do čtyř pozic.

A co víc, Xiaomi Mijia DC můžete ovládat také pohodlně ze svého mobilního telefonu. Jediné, co pro to musíte udělat, je si stáhnout oficiální aplikaci pro svůj operační systém Android či iOS. Ventilátor tak můžete umístit na konec místnosti a vy jej budete pohodlně ovládat z druhého konce pomocí telefonu. 

Klíčové vlastnosti Xiaomi Mijia DC:

  • Nadstandardně tichý model s vysokým výkonem
  • Ventilátor vyroben z prémiových materiálů, jako je zinek, hliník a ocel
  • Automatická oscilace 
  • Perfektní stabilita
  • Ochranná mřížka pro maximální bezpečnost
  • Nastavení vertikálního sklonu do čtyř pozic
    • Hlučnost: 60 dB
    • Výkon: 20 W
    • Počet rychlostí: 4
    • Průměr lopatek: 33 cm
    • Rozměry: 34,00 x 33,00 x 92,00 cm
    • Hmotnost: 5,96 kg

Gearbest: Dva dny na trhu, my máme nejnižší cenu

Produkt je na trhu teprve dva dny, a tak jej nenajdete ani na českém trhu. Zakoupit si jej však můžete u internetového obchodu Gearbest, a to za nejnižší možnou cenu. Aktuálně cena Xiaomi Mijia DC činí 3 118 Kč. Při zadání kódu GBJUNEZT29 zaplatíte jen 2 923 Kč. Chytrý větrák zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

SticklerStickleru

27. 6. 2018, 21:29

Pár kaček 3tis. Kč aha oki..
Ja jsem kdysi koupil hloupej větrák za 500 a máme ho už asi 5let a pohoda :D

Marek Kajlanic

27. 6. 2018, 19:48

chytrý větrák , ale ještě aby přišel. čekám na zboží už měsíců

Přemysl Vaculík

VIP 27. 6. 2018, 19:58

Už několikrát jsme vám nabídli pomoc s řešením problému. Na pomoc nereagujete a jen spamujete pod každým článkem. Nebylo by produktivnější přijmout naši pomoc? Nebo se jedná jen o tlachání a ve skutečnosti neexistuje jakýkoliv problém?

Marek Kajlanic

28. 6. 2018, 8:08

Ano nabídku jsem dostal a přijal, bylo mi řečeno , ze se mi ozve někdo z GearBestu, ale skutek utek!
Je smutné , ze se u článku nepíše, ze pokud si v GearBestu nezaplatite pripojisteni zásilky , tak mate docela problém, pokud vám to nepřijde.
Bohužel jsem tady na poprvé objednal a hold to nedopadlo, až se situace vyřeší , nebudu mít důvod sem nic psát . V každém případě už bych si znGearBestu bez pojištění nic neobednal.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat