GAPP – Revoluce v golfových turnajích?

GAPP – Revoluce v golfových turnajích?
2018-07-01T18:20:53+02:00
• 29. 6. 2018
2

Baví vás hrát golf, ale nemáte čas se zúčastnit předem stanovených turnajů? Tak možná právě pro vás bude nová aplikace GAPP, která umožňuje tvořit, zúčastnit se a vyhrávat golfové turnaje založené online.

GAPP Tour

GAPP je nová mobilní aplikace, která umožňuje legálně vyhrávat v online golfových turnajích, které se konají na různých hřištích v republice. Přihlášení do takového turnaje je velmi jednoduché a vše se provádí skrze mobilní aplikaci. Oproti klasickým turnajům, které se konají vždy jeden den na určitém místě, může takový online turnaj trvat třeba celý týden. Díky tomu se nemusíte jako hráč dostavit v předem stanovený den a čas, stačí když stihnete rozmezí turnaje.

Tato nová aplikace je podporována přímo ČGF (Česká golfová federace) a díky tomu má přístup k evidenci výsledků. Díky tomu není možné, aby si závodník zadal smyšlený výsledek do aplikace a poté vyhrál. Všechny výsledky musí být zaznamenány do statistik a ty se následně přepíšou přímo do aplikace. V turnajích založených aplikací se hraje na takzvané stablefordové body a kategorie jsou rozděleny dle HCP.

Abyste se mohli takového turnaje zúčastnit, musíte samozřejmě zaplatit odpovídající startovné, které se pohybuje v rozmezí 100–300 bodů. Jeden bod odpovídá jedné koruně. Právě od výše vybraného startovného se odvíjí i případná výhra. Výhra je vyplacena právě ze startovného a je rozdělena dle předem stanoveného klíče. Samozřejmě je lepší, čím více účastníků tím větší případná výhra. Vyhrané body poté můžete směnit opět na normální peníze, nebo je můžete uplatnit za výhry smluvních partnerů, například na golfové hole nebo zájezdy do zahraničí.

logo-app GAPP Tour Golf Dev Zdarma ANDROID logo-app GAPP Tour Zdarma iOS

Zdroj: Tisková zpráva 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Dobrý den, Lukáši. Máte chybu v názvu – je to GAPP Tour:) nikoliv Gaap tour… děkujeme za opravu!

Přemysl Vaculík

VIP 1. 7. 2018, 18:21

Opraveno. Díky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat