Deveroux P5 – nový fitness náramek na našem trhu

Deveroux P5 – nový fitness náramek na našem trhu
2018-06-26T19:35:57+02:00
• 26. 6. 2018
1

V dnešní době má již skoro každý ke svému chytrému mobilnímu telefonu ještě nějaké příslušenství, jako je fitness náramek nebo chytré hodinky. Proto se mnoho výrobců specializuje na vydávání nových a nových zařízení v oblasti fitness náramků. Mezi takové výrobce patří i společnost Deveroux, která díky distribuci společnosti Satomar dostala na český trh nový fitness náramek s označením P5.

Deveroux P5 – Co to umí?

Deveroux P5 je fitness náramek, který se zaměřuje především na turistiku. Jelikož díky vestavěnému GPS čipu je schopen rozpoznat a vyhodnotit i celkové převýšení vašeho výletu, to samozřejmě nejsou jediné funkce, náramek disponuje tradičními funkcemi, jako je krokoměr, měření tepové frekvence či součet spálených kalorií. Po návratu z výletu si můžete data z náramku zpracovat v příslušné aplikaci. Aplikace je dostupná jak pro Android, tak i pro iOS. Velkou výhodu je možnost offline monitorování. To znamená, že nemusíte mít náramek po dobu vaší aktivity připojený k mobilnímu telefonu. Náramek si vše ukládá do své interní paměti a při následném připojení vše stáhne do mobilního zařízení.

Turistika však není jediná věc, pro kterou je tento fitness náramek přizpůsoben. Deveroux P5 umí samozřejmě monitorovat i jiné sportovní aktivity, jako je jízda na kole nebo běh. V případě že běháte například na okruhu, tak díky zpracování GPS informací je schopen náramek počítat i počet uběhlých okruhů. Mezi další netradiční funkce náramku patří barometr nebo teploměr.

Tento náramek by měl být dle informací distributora dostupný ve třech barevných kombinacích, a to světle zelené, oranžové a fialové. Co se týče ceny a dostupnosti, tak aktuální cena činí 1 690 korun a Deveroux P5 je dostupný na e-shopu Superveci.cz, ale i u jiných prodejců.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Skoda ze neni vodeodolny, ze ano..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat