Apple oficiálně představil novou aplikaci App Store Connect, náhradu za iTunes Connect

Apple oficiálně představil novou aplikaci App Store Connect, náhradu za iTunes Connect
2018-06-08T13:00:24+02:00
• 8. 6. 2018

Společnost Apple tiše oznámila nové uživatelské rozhraní služby iTunes Connect. Jak se spekulovalo začátkem tohoto týdne, Apple skutečně na svém vývojářském blogu potvrdil, že se pracuje na novém uživatelském rozhraní služby iTunes Connect. Tedy abych vše uvedl na pravou míru, iTunes Connect de facto nahradí App Store Connect.

App Store Connect aneb správa aplikací v jednom systému

App Store Connect v podstatě nabízí stejné funkce jako iTunes Connect a obsahuje zcela novou aplikaci pro mobilní operační systém iOS, jenž má za úkol usnadnit celý proces nahrávání, odesílání a správy aplikací. Služba App Store Connect navíc umožňuje vývojářům spravovat své žadatele, prohlížet si přehledy o prodeji, přistupovat k analýzám aplikací, pozvat uživatele k testování aplikací pomocí TestFlight, získávat informace o výkonu a mnohem, mnohem více. 

Zde je uveden způsob, jakým společnost Apple popisuje aplikaci App Store Connect. 

„Pro vývojáře aplikací a jejich týmy se iTunes Connect nyní bude nazývat App Store Connect. A díky nové aplikaci App Store Connect je dokonce snadnější spravovat aplikace, sledovat aktuální trendy, reagovat na různé recenze a odpovídat na aktuální problémy, a to vše na jednom zařízení s iOS. Vývojáři navíc mohou dostávat upozornění o změnách ve stavu aplikace a nových recenzí od svých zákazníků.“

Další informace a podrobnosti o nové aplikaci App Store Connect pro iOS jsou k dispozici na webových stránkách pro vývojáře. Jste vývojáři? Jak se vám nová aplikace líbí? Napište nám to do komentářů pod článek.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat