Získejte kvalitní gimbal stabilizátor za pouhý zlomek ceny! sponzorovaný článek

Získejte kvalitní gimbal stabilizátor za pouhý zlomek ceny! [sponzorovaný článek]
2018-05-28T06:10:48+02:00
• 27. 5. 2018

Společnost Zhiyun se vyznačuje především výrobou velmi kvalitních stabilizátorů. Model Smooth 4 od totožné společnosti vyniká skvěle vymyšlenou konstrukcí, která zajistí velmi stabilní obraz u vašeho mobilního zařízení.
Portál TomTop.com nabízí Zhiyun Smooth 4 s 22% slevou, nám však poskytl slevový kód, který cenu srazí o dalších 10 dolarů. Finální cena 138 dolarů z tohoto gimbalu dělá bezkonkurenční nabídku. Nezapomeňte při nákupu zadat kód CMZS4 a Smooth 4 od společnosti Zhiyun je váš. Produkt zakoupíte na tomto odkaze.

Vysoká úroveň stabilizace za pár šupů

Vysokou úroveň stabilizace zajišťuje hlavně tříosá konstrukce s precizními motorky, které reagují téměř bez prodlevy. Celý gimbal lze pohodlně ovládat pomocí ovládacího kolečka. To získalo od minulého modelu na komfortu a citlivosti.

Výrobce u tohoto modelu mířil především na ovladatelnost a osvobození uživatele od nutnosti částečného ovládání na samotném telefonu. Ovládací prvky stabilizátoru jsou opravdu bohaté. Díky tomu nebudete muset kvůli nastavení snímků sahat na telefon, ale vše nastavíte pohodlně na samotném gimbalu. Ovládání ostření či zoom nejsou výjimkou.

Smooth 4 obsahuje také několik pokročilých funkcí. Mezi ně lze přiřadit timelapse či slow motion. Object tracking se zde nachází též a umožní automatické otáčení ramene za požadovaným objektem, ne pouze lidskou tváří.

Dvojité nabíjení zajišťuje tu nejdelší možnou délku provozu. Indikátor napájení informuje o zbývající baterii, která má obrovskou výdrž, čítající až 12 hodin! Dvojité nabíjení spočívá v možnosti nabití i vašeho zařízení přímo ze stabilizátoru.

Kompatibilita je také velice bohatá. Je možno připojit prakticky jakýkoliv chytrý mobilní telefon. Připojení příslušenství, jako je LED osvětlení či přídavné čočky, je též možné. V balení se nachází skvělá trojnožka pro stacionární záběry.

Gimbal Zhiyun toho umí opravdu mnoho a nejlépe se o jeho vlastnostech přesvědčíte na vlastní oči. Přiložené video ukazuje základní funkce, kterými gimbal oplývá.

Obsah balení

  • Stabilizátor Zhiyun Smooth 4
  • Kabel USB-C
  • Přenosný box
  • Trojnožka
  • Uživatelská příručka

Využijte této bezkonkurenční nabídky již nyní! Gimbal může být právě váš za velmi nízkou cenu 3034 korun českých. Stačí při nákupu zadat kód CMZS4. Jedinečný stabilizátor Zhiyun Smooth 4 zakoupíte zde na tomto odkaze.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat