watchOS 5 aneb co si uživatelé nejvíce přejí?

watchOS 5 aneb co si uživatelé nejvíce přejí?
2018-05-28T07:44:42+02:00
• 28. 5. 2018
3

Zhruba za týden a půl se bude konat velmi očekávaná vývojářská konference WWDC 2018. Již nyní víme, co od různých operačních systémů očekávat – iOS 12 a macOS 10.14. Ovšem nové watchOS 5 zůstává stále velkým tajemstvím.

Proto se zahraniční server MacRumors rozhodl uspořádat jednu velkou anketu, díky které zjistil, co přesně by si uživatelé přáli. A nejedná se o žádné zbytečné funkce. 

watchOS 5 a možné novinky

Tak například uživatel Breezygirl by byl velmi rád, kdyby se Apple rozhodl přidat živé měření kroků, které uživatelům umožní zjistit, kolik kroků bylo právě dokončeno. To bohužel chytré hodinky Apple Watch doposud neumí, pouze ukazují, jak blízko jste k cíli. 

Návrhy prostředí třetích stran jsou velmi žádané u většiny majitelů Apple Watch, ale zatím Apple ponechal své chytré hodinky uzamčené, aby on sám ovládal design a rozhraní zařízení. Jak poznamenal sám čtenář Relentless Power „domovská obrazovka, která obsahuje různé pohledy od vývojářů a společností třetích stran, by byla skvělá“. 

Aplikace Activity aktuálně vyžaduje, abyste každý den dosahovali svých cílů, díky čemuž můžete pokračovat v takzvaném pruhu. To je však pro některé velmi obtížné, a to hlavně proto, že hodinky nenabídnou žádný odpočinek. Proto se uživatele „bouří“, aby Apple tuto možnost přidal. 

A u aplikace Activity zůstaneme. Mnoho uživatelů si totiž přeje, aby měli k dispozici lepší výcvikovou aplikaci pro běh. Ta již nyní nabízí mnoho statistik, včetně kompletní historie či nejlepších výkonů. Uživatelé by však i přesto chtěli automatickou detekci aktivity, která by zmírnila potřebu pro zahájení tréninku.

Podcasty, aplikace, kterou na Apple Watch chceme již dobrých pár let. Nebylo by tedy od věci, kdybychom se jí dočkali v co nejbližší době. A co vy, co byste si v nové verzi watchOS 5 přáli vy? Dejte nám o tom vědět do komentářů. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 28. 5. 2018, 12:52

Přát můžou ale nedostanou :D protože Apple nenaslouchá lidem.

Ivan Šuhajda

28. 5. 2018, 12:40

Kdy uz vyrobci hodinek pochopi ze staci aby byli hodinky elegantni, propojitelne s telefonem jen kvuli notifikacim a hlavne dlouha vydrz baterie. ty sportovni cypoviny jsou jen takovy maly doplnek navic.

myslim si ze zatim se to povedlo jen garminu u fenix 3 a vys.

Zdeněk Koutský

VIP 28. 5. 2018, 12:50

S tímhle názorem do jisté míry souhlasím, ale to by zase ty hodinky nebyly tak atraktivní přeci

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat