Smartphone s duálním fotoaparátem a 4 GB RAM za 2 700 Kč? sponzorovaný článek

Smartphone s duálním fotoaparátem a 4 GB RAM za 2 700 Kč? [sponzorovaný článek]
2018-05-09T15:00:47+02:00
• 9. 5. 2018

Homtom je méně známá čínská značka, která produkuje levnější telefony s poměrně dobrými specifikacemi a celkově nižší cenou než konkurence. Avšak nízká cena se musí někde projevit. U současného hlavního modelu S9 Plus se nedostatek projevil v hmotnosti.

Ta se vyšplhala na 207 gramů, zatímco například Samsung Galaxy Note 8 při skoro stejných rozměrech váží o 12 gramů méně. Nic to ale nemění na tom, že telefon samotný nabízí za cenu 2 739 Kč velice dobrý hardware. Ještě za nižší cenu 2 599 Kč pořídíte i model S8, který velice připomíná Samsung Galaxy S8. Nedávno se objevil i model S7, který je však kvalitativně na tom hůře.

Zvláštní pojmenování telefonů od čínských výrobců

Homtom před několika měsíci představil model S8, kterým vzhledově okopíroval Samsung Galaxy S8. Telefon nabízí 5,7″ displej a představuje tzv. falešný bezrámečkový telefon. Na promo snímcích telefon sice vypadá, že je zde minimum rámečku a displej je prakticky po celé ploše, avšak použitelné plochy na přední straně je 76 %. Telefon je k dispozici s procesorem MediaTek MT6750T, který je osmijádrový a taktovaný na 1,5 GHz. K tomu je ještě přidáno 4 GB operační paměti. Na zadní straně je navíc přidána duální kamera s 13 a 5 MPx. Cena telefonu činí pouze nyní 2 739 Kč, a to u našeho partnera Gearbest. Zakoupit jej můžete ZDE.

O měsíc později, po představení modelu S8, byl v září představen jeho nástupce S9 Plus. Ani ne měsíc po představení jednoho modelu byl představen další, který má navíc zvláštní pojmenování. Standardně by měl následovat model S9, ale rovnou následuje model S9 Plus. Tento model je taktéž vybaven skvělými hardwarovými parametry, a to za cenu 2 599 Kč. Zakoupit jej můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat