První pohled na nový odolný telefon Ulefone Armor X Sponzorovaný článek

První pohled na nový odolný telefon Ulefone Armor X [Sponzorovaný článek]
2018-05-18T14:45:02+02:00
• 18. 5. 2018
2

Máte problém s tím, že vám telefon často padá z ruky nebo pracujete v prašném prostředí? Pokud ano, tak právě pro vás čínská společnost Ulefone vytvořila nový odolný smartphone, který nese označení Armor X. Tento model byl představen již před nějakou dobou, ale do prodeje se dostal teprve před měsícem. Nyní si společnost Ulefone připravila pro případné zájemce první videopohled na tento odolný mobilní telefon.

Specifikace Ulefone Armor X

Ulefone Armor X je odolný telefon, který kromě bezdrátového nabíjení nabízí další zajímavé specifikace. Zařízení je na čelní straně osazeno 5,5″ displejem s poměrem stran 18:9 a rozlišením 1 440 x 720 pixelů. Uvnitř telefonu poté tepe čtyřjádrový procesor od společnosti MediaTek, respektive model MT6739 s taktem 1,3 Ghz. Procesoru dopomáhá operační paměť o velikosti 2 GB. Co se týče interního úložiště, tak zde výrobce zvolil velikost 16 GB s možností rozšíření až o 128 GB pomocí microSD karty.

Po fotografické stránce věci byl telefon vybaven duálním hlavním fotoaparátem s rozlišením 13 + 5 Mpix. Pro pořizování selfie byla zvolena kamerka s rozlišením 8 Mpix. Tyto specifikace fotoaparátů nejsou vůbec špatné, jelikož se jedná o odolný telefon. Celé toto odolné monstrum poté napájí baterie o krásné kapacitě 5 500 mAh.

Zařízení dále disponuje čtečkou otisků prstů, která se netradičně nachází na pravém boku zařízení. Vhledem k tomu, že se jedná o odolný telefon, tak Armor X disponuje certifikací IP68. Mezi další vlastnosti patří například funkce DualSIM nebo podpora veškerých tuzemských frekvencí LTE.

Pokud vás model Armor X zaujal, můžete si jej objednat na e-shopu Aliexpress.com za zvýhodněnou cenu 119,99 dolarů (2 600 korun). Akce je však časově omezená, tak neváhejte příliš dlouho.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Máte tam chybu ne 199,99 ale 119.99, to už odpovídá (2600 korun)

Lukáš Breburda

18. 5. 2018, 20:50

Děkuji za upozornění. Již opraveno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat