Originální Xiaomi Redmi Note 5 nyní za nejnižší cenu! sponzorovaný článek

Originální Xiaomi Redmi Note 5 nyní za nejnižší cenu! [sponzorovaný článek]
2020-03-05T17:36:18+02:00
• 7. 5. 2018
1

Nějakou dobu se spekulovalo, že by se společnost Xiaomi mohla zbavit série Note. Nyní se ukázalo, že to úplně tak pravdivá informace. Příkladem je nový model pod názvem Xiaomi Redmi Note 5, na který nyní máme speciální slevový kupón.

Xiaomi Redmi Note 5 nabízí skvělý poměr / cena

Nový model nabízí vskutku slušné hardwarové parametry. Displej s úhlopříčkou 5,5 palce nabízí dostačující rozlišení 2160×1080 pixelů. Zaujme také zaoblené krycí sklo (2,5D). Celé tělo je zpracováno z kovu, což je rozhodně velké pozitivum. K dispozici je několik líbivých barev, včetně tmavé černé. Uvnitř tepe osmijádrový Snapdragon 636 na frekvenci 1,8 GHz. Operační paměť má kapacitu 4 GB a vnitřní úložiště potom 64 GB. To lze samozřejmě dále rozšířit karty microSD.

Baterie nabízí úctyhodnou kapacitu 4000 mAh. Na zádech nalezneme kromě duálního fotoaparátu (12 a 5 Mpx) také čtečku otisků prstů. Přední fotoaparát má pak 13 Mpx. Konektivitu zajišťuje GPS, GLONASS, Beidou, Bluetooth 5, WiFi a nakonec 2G, 3G a 4G (B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20).

Operačním systémem je Android ve verzi 8.1 s nadstavbou MIUI 9. Jedná se pak o Dual SIM zařízení. Xiaomi Redmi Note 5 nakonec velmi zaujme svojí cenovkou. Ta totiž činí 245,99 dolaru, což je v přepočtu asi 4 900 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón RWRWZXZO, zaplatíte pouhých 239,99 dolarů. Zařízení můžete zakoupit ZDEGeekbuying nabízí do České republiky dopravu zdarma a nabídka za výhodnou cenu je časově limitovaná.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jo ty přepočty moc nesedí

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat