Xiaomi Mi Blackshark na první fotografii? aktualizováno

Xiaomi Mi Blackshark na první fotografii? [aktualizováno]
2018-04-09T10:40:16+02:00
• 9. 4. 2018
1

Aktualizováno 9. 4.

Již nějakou dobu se spekuluje o herním smartphonu od Xiaomi, který se má jmenovat Black Shark. Na internetu jsou k vidění již první obrázky lákající na uvedení této novinky, přičemž k představení má dojít již příští týden, aspoň dle dostupných informací.

Nyní se objevila údajná fotografie herního smartphonu, respektive se nám nabízí pohled na záda. Je vidět, že Xiaomi rovnou k mobilu vytvořilo i speciální kryt, který bude nabízet herní ovladače. Napojení na mobil by mělo být zajišťováno pomocí bluetooth technologie. Sice nám chybí pohled z přední strany, ale je evidentní, že obal bude také chránit novinku před pády.

Původní článek 1. 3.

Známý benchmark AnTuTu otestoval vážného konkurenta pro herní telefon Razer Phone, který můžeme vyhlížet někdy během tohoto roku. Chystané mobilní zařízení se v tuto chvíli skrývá pod kódovým označením Blackshark. Podle konečného výsledku bude mít velmi vysoké ambice. Celý vývoj pravděpodobně probíhá u společnosti Black Shark Technology, kde čínská firma Xiaomi drží vlastnický podíl.

Pro hráče jen to nejlepší

Zveřejněný výpis v databázi odhaluje přední panel v poměru 18:9 s rozlišením 2 160 x 1 080 pixelů. Avšak přesná úhlopříčka není zatím známa. O hlavní výkon se postará osmijádrový procesor Snapdragon 845 od Qualcommu. K němu se váže grafický čip Adreno 630 a operační paměť RAM o velikosti 8 GB. Interní paměť sice pojme jen 32 GB uživatelských dat, ale snad vývojáři počítají ještě s nasazením slotu pro paměťové microSD karty.

Poslední známou vlastností ze seznamu je přítomnost systému Android v předinstalované verzi 8.0 Oreo. Dosažený výsledek 270 680 bodů jasně vypovídá o tom, že Razer Phone (157 103 bodů) se stane méně výkonným modelem v pomalu rozšiřující se oblasti herních telefonů. Připravovaný Blackshark dokonce o několik tisíc překonává skóre Galaxy S9+ od Samsungu, kterému byl v aplikaci vypočítán výsledek ve výši 265 267 bodů.

Zdroje: gadgets.ndtv.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Ondřej Bačák

1. 3. 2018, 9:12

Hráči si pořádně uzijou hodně zábavy.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat