Vivo Y71 – základní novinka bez čtečky

Vivo Y71 – základní novinka bez čtečky
2018-04-02T10:45:36+02:00
• 2. 4. 2018

Společnost Vivo plánuje pro nadcházející období přivést na mobilní trh minimálně jeden nový telefon, který celkem nedávno prošel rukama úředníků z čínského telekomunikačního úřadu TENAA. Zveřejněný výpis je doplněn také o tradiční fotografie modelu a díky tomu máme k dispozici takřka kompletní informace. Výrobce zároveň neuhlídal ani možné datum oficiálního představení nebo očekávanou prodejní cenu.

Základ opodstatněný cenou

Vivo Y71 získá 5,99palcový displej s rozlišením 1 440 x 720 pixelů, jemuž bude kryt záda čtyřjádrový procesor Snapdragon 425 od Qualcommu a grafický čip Adreno 308. V hardwarové sestavě naváže operační paměť RAM o velikosti 3 GB či interní úložiště s kapacitou 32 GB. Celá konstrukce vyrobená ze slitiny kovu dosáhne na rozměry 155,87 x 75,74 x 7,8 mm, zatímco hmotnost má odpovídat 150 gramům. Vpředu ještě zaujme místo základní 5megapixelová kamerka.

Záda ponesou 13megapixelový senzor fotoaparátu, LED blesk a 3 285mAh baterii. Vzhledem k předpokládané ceně kolem 175 dolarů (tj. cca 3 611 Kč) byl zcela vypuštěn snímač otisků prstů. Na druhou stranu byl alespoň ponechán 3,5mm jack pro sluchátka či klasické microUSB. Softwarovou výbavu zaštítí systém Android v předinstalované verzi 8.0 Oreo. Podle poslední spekulace by mělo dojít ve čtvrtek 5. dubna k samotnému odhalení.

Zdroj: slashleaks.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat