Ulefone Armor Mini – Mobilní telefon za 40 dolarů Sponzorovaný článek

Ulefone Armor Mini – Mobilní telefon za 40 dolarů [Sponzorovaný článek]
2018-04-09T06:00:08+02:00
• 9. 4. 2018

V dnešní době plné chytrých mobilních telefonů a různého „smart“ vybavení, jako jsou hodinky nebo celé domácnosti, se ale pořád najde řádka uživatelů, kterým stačí obyčejný tlačítkový telefon, který zvládá v podstatě jenom volat a posílat SMS. Právě pro tyto uživatele je vhodný telefon od čínské společnosti Ulefone, respektive model Armor Mini.

Specifikace Ulefone Armor Mini

Amor Mini je obyčejný mobilní telefon, který neumí žádné chytré funkce, jelikož jeho hlavní předností je výdrž na baterii a odolnost. Na čelní straně je telefon osazen 2,4″ QVGA displejem s rozlišením 240 x 320 pixelů. O fotografických schopnostech se nedá příliš mluvit, jelikož hlavní fotoaparát disponuje čipem o rozlišení 0,3 MPix. Avšak pro rychlé zachycení je dostačující.

Největší předností je však odolnost telefonu, která je na první pohled znatelná. Odolnost telefonu poté podtrhuje certifikace IP68, která zajišťuje voděodolnost do 1,5 metru po dobu 30 minut a prachuvzdornost. Mezi další přednosti poté patří výdrž na jedno nabití, jelikož telefon disponuje baterií o kapacitě 2 500 mAh. S takovouto baterii je dle výrobce schopen telefon vydržet až 21 dní a čistého telefonování 12 hodin, což není vůbec špatný výsledek.

Jelikož je telefon předurčen jako pracovní zařízení, tak je zde možnost využít dva sloty na SIM karty, díky čemuž můžete mít rozděleno pracovní a soukromé telefonní číslo. Pokud vás tento telefon zaujal, můžete si jej pořídit na e-shopu Aliexpress.com za akční cenu 39,9 dolarů (820 korun). Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat