Sobro Smart Side Table – chytrý nábytek přichází

Sobro Smart Side Table – chytrý nábytek přichází
2018-04-26T12:00:29+02:00
• 26. 4. 2018

Crowdfundingová akce na serveru Indiegogo odhaluje další zajímavý kousek, který by měl být vzorem pro ostatní výrobce v oboru. Tentokrát se jedná o velmi praktický stolek s názvem Sobro Smart Side Table doslova prošpikovaný nejen chytrými technologiemi. Za jeho vývojem stojí americká společnost StoreBound a necelých 14 dnů před koncem je nastavený cíl u kampaně překonán o úctyhodných 2 740 procent.

Stolek pro každou místnost

Tento kus nábytku je díky minimalistickému designu vhodný jak do obývacího pokoje k sedací pohovce, tak například i do ložnice k posteli. Horní část v sobě ukrývá jen místo pro bezdrátové nabíjení dvou zařízení, decentní průduchy pro vedení kabelů a kolem dokola můžete libovolně odkládat další věci. Ve střední části čeká otevřený úložný prostor pro nabíjení zařízení pomocí kabelů. K dispozici jsou čtyři USB porty a dvě standardní zásuvky.

Spodní část patří dvěma zásuvkám, kde v jedné části naleznete kompaktní lednici a v druhé část je klasický úložný prostor uzamykatelný přes doprovodnou aplikaci. Nechybí ani vestavěné Bluetooth reproduktory či LED světla s přizpůsobitelnými barvami. Ovládání probíhá buď přes zmiňovanou aplikaci, nebo ručně pomocí ovládacího prvku. Dokonce v noci lze světlo aktivovat pohybem a při větším počtu stolků může hudba vycházet ze všech najednou.

Jeden stolek pořídíte za 399 dolarů (tj. cca 8 308 Kč) a expedice bude startovat v měsíci říjnu tohoto roku.

Zdroj: indiegogo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat