Kvalitní a originální sluchátka Xiaomi nyní ve slevě za pár kaček! sponzorovaný článek

Kvalitní a originální sluchátka Xiaomi nyní ve slevě za pár kaček! [sponzorovaný článek]
2018-05-01T15:22:45+02:00
• 30. 4. 2018

Sluchátka jsou pro člověka z části záležitostí poslechu a z části designovým doplňkem. Se sluchátky Xiaomi LYXQEJ01JY Bluetooth Earphones Necklace Earbuds můžete mít zaručeně obojí. Jejich tělo je vyrobeno z plastu s povrchovou úpravou proti zanechávání otisků a poškrábání. Sluchátka tedy lépe tlumí okolní zvuky, jsou mnohem odolnější než ty plastová a s precizním zpracováním vypadají famózně. Ergonomický design je dokonalý pro pohodlné nošení.

S vaším zařízením jsou sluchátka spojeny skrze technologii Bluetooth. Na kabelu je však umístěno ovládání, skrze které můžete pozastavit nebo spustit svou hudbu, či například přijímat hovory. K hovorům slouží zabudovaný mikrofon. To vše je možné ovládat na všech zařízeních Xiaomi a Android. Většina funkcí je dostupná i pro iPhone, iPad a iPod.

Třetí generace zvukového reprodukčního systému od Xiaomi zajišťuje to nejdůležitější – perfektní, čistý a vyvážený zvuk. Vše je optimalizováno pro ten nejdokonalejší a nejčistší poslech.

Xiaomi sluchátka a slevový kupón

Sluchátka jsou k dostání ve dvou barevných variantách. Jestliže máte o sluchátka zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi LYXQEJ01JY Bluetooth Earphones Necklace Earbuds za 1 460 Kč. Pokud však produkt zakoupíte nyní a zadáte náš slevový kupón GBXMEPNL, zaplatíte pouhých 1 319 Kč. Sluchátka si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat