Jarní výprodej: Skvělé a užitečné doplňky nyní za akční ceny sponzorovaný článek

Jarní výprodej: Skvělé a užitečné doplňky nyní za akční ceny [sponzorovaný článek]
2018-04-25T06:00:45+02:00
• 25. 4. 2018

Pohyb naše tělo prostě vyžaduje, neboť je na to od přírody geneticky nastavené. Bez pohybu nám ubývá nejen aktivní svalová hmota, ale také se zpomaluje funkce lymfatického systému či oslabuje kardiovaskulární systém a další. Je tedy na čase dát si menší pauzu od technologií a začít svému tělu dávat to, co přesně potřebuje. 

S naším partnerem Geekbuying jsme si tak pro vás připravili speciální akci na základní sportovní pomůcky, ale nejen to. Na seznamu máme také perfektní indikátor kouře, který vás okamžitě upozorní na případné nebezpečí ohně, a to pomocí vašeho telefonu. Pojďme si tedy společně veškeré produkty představit. 

Švihadlo Xiaomi Yunmai pro pořádné skokany

Švihadlo Xiaomi Yunmai nastavuje laťku velmi vysoko – a to především na zlepšení výdrže a spalování tuků. Rozdíl budete cítit během několika dnů.

Na dvou robustních 90° umělohmotných ručkách rotuje ocelové lanko na kuličkovém ložisku – perfektní pro rychlé dvojskoky (Double Unders). Extrémně vysoká rychlost se snoubí s extrémně nízkou hmotností pouze 70 g.

Prostřednictvím dvou upevňovacích šroubů můžete 2,75m lanko přizpůsobit vlastním rozměrům. Tím se švihadlo Yunmai hodí na cvičení doma, ve studiu i v přírodě. Pokud máte o speciální švihadlo od Xiaomi zájem, můžete využít náš kupón NLEGDKML, díky kterému zaplatíte jen 26,99 amerických dolarů, z původních 31,99 USD. Zakoupit jej můžete ZDE.

Holící strojek od Xiaomi

Pokud nejste spokojeni se svým holícím strojkem, můžete dát šanci tomu od Xiaomi. Společnost Xiaomi totiž nabízí bezproblémové výrobky vysoké kvality, které stojí za to si pořídit. Elektrický strojek od Xiaomi je voděodolný a certifikovaný jako IPX7. 

Celkem má dvě hlavy a zvládá holit jak při suché, tak i při mokré pokožce. Taktéž disponuje turbo módem. Holící strojek je zcela omyvatelný a k balení je navíc přiložen i čistící kartáček. Xiaomi Zhibai Mini nabijete za 8 hodin pomocí USB kabelu, který je též v balení. Pokud máte o speciální strojek od Xiaomi zájem, můžete využít náš kupón AXVRWNNC, díky kterému zaplatíte jen 22,99 amerických dolarů, z původních 46,99 USD. Zakoupit jej můžete ZDE.

Indikátor kouře Honeywell

Nové požární čidlo od společnosti Honeywell detekuje nebezpečný smrtící plyn oxid uhelnatý, a to v daném prostoru – zvukově i vizuálně. Při překročení koncentrace oxidu uhelnatého vydává varovný signál a na displeji vašeho telefonu se zobrazí varovné upozornění. 

Elektrochemický senzor je vyrobený za přísných předpisů a kontroly kvality. Je velmi spolehlivý. Snadná instalace a údržba.

„Oxid uhelnatý vzniká při spalování. Krby, kotle, karmy na jakékoli palivo mohou oxid uhelnatý vypouštět do místností (pokud nemají bezpečnostní elektroniku, která hlídá dokonalý odvod spalin). Vhodný pro obytné prostory, kotle, karmy, garáže, autoservisy, obytné vozy atd.“

Oxid uhelnatý není vidět ani cítit, je také bez chuti a přesto je smrtelně nebezpečný. Vede k vytvoření karboxyhemoglobinu v krvi, který negativně ovlivňuje schopnost těla přijímat kyslík. Oxid uhelnatý může přivodit smrt během několika minut (v závislosti na koncentraci. Ročně se eviduje v ČR množství otrav CO způsobených spalinami spotřebičů.

Pokud máte o speciální požární čidlo od Honeywell zájem, můžete využít náš kupón BCLASOGF, díky kterému zaplatíte jen 41,99 amerických dolarů, z původních 70,86 USD. Zakoupit jej můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat