Intel Core i5 8. generace nyní za bezkonkurenční cenu! sponzorovaný článek

Intel Core i5 8. generace nyní za bezkonkurenční cenu! [sponzorovaný článek]
2018-04-20T07:00:37+02:00
• 20. 4. 2018

Společnost Intel vyrábí velmi výkonné procesory. Nedávno na trh uvedla svou již osmou generaci Intel Core i5. V České republice jej zakoupíte za 6 000 Kč a více. My však pro vás máme slevový kupón, díky kterému jej můžete zakoupit za méně než 5 500 Kč, a to už se vyplatí. 

Intel se řadí k předním firmám, které vyrábějí čipové sady a procesory. Na trh společnost uvedla moderní procesor, který patří mezi čipy s architekturou kódově přezdívanou jako Coffee Lake. Čip je vyráběn 14nm technologií a nabízí nízkou spotřebu energie i při vysokém výkonu. O další navýšení výpočetní síly procesoru se stará dvoukanálový řadič, který podporuje paměti DDR4.

Intel Core i5 – jak uplatnit slevový kupón?

Čip navíc nabízí i další optimalizace pro zvýšení výkonu a zlepšení spotřeby. Intel Core i5 je uzpůsoben například i pro přehrávání 4K videa. Skvělé je, že interní grafický čip si umí poradit i s méně náročnými hrami. Z grafických technologií podporuje DirectX 12, OpenGL 4.5 a výstup až na tři displeje.

Hráči jistě procesor moc dobře znají a ví, co od něj očekávat. Pokud tedy přemýšlíte o novém hardwaru, jistě vás potěší naše cenová nabídka. Internetový obchod Gearbest jej nabízí za akčních271,99 amerických dolarů, tj. 5 439 Kč. Můžete také využít slevový kupón, který najdete na těchto stránkách. Procesor si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat