Chytré hodinky F1 nyní za exkluzivní cenu 1 100 korun na e-shopu Cafago.com Sponzorovaný článek

Chytré hodinky F1 nyní za exkluzivní cenu 1 100 korun na e-shopu Cafago.com [Sponzorovaný článek]
2018-04-23T06:00:04+02:00
• 23. 4. 2018

V dnešní době je již skoro samozřejmostí vlastnit kromě mobilního telefonu i chytré hodinky. Tento fakt má ale háček, a to že právě chytré hodinky či fitness náramky jsou často drahé. Proto má e-shop Cafago.com exkluzivní nabídku chytrých hodinek s označením F1 za zvýhodněnou cenu.

Specifikace hodinek F1

Chytré hodinky F1 nejsou jen obyčejné hodinky, které ukazují čas a notifikují nová upozornění v mobilním zařízení. Disponují totiž možností udělat z nich samostatné zařízení, stačí do hodinek vložit SIM kartu s datovým tarifem a můžete hodinky využívat i bez mobilního telefonu. Díky tomu můžete například posílat zprávy skrze samotné hodinky.

Mezi hlavní přednosti však patří fitness funkce, jelikož hodinky disponují nejen pro počítáním kroků, ale rozlišují běh, plavání či jízdu na kole. Po celou dobu těchto aktivit dochází k pravidelné kontrole srdečního tepu. Hodinky však nepracují jen přes den, pokud si je necháte na sobě i přes noc, tak vám dají report o kvalitě vašeho spánku.

Co se týče designového a konstrukčního zpracování, tak zde hodinky vypadají zajímavě a hlavně odolně. Právě odolnost zaštiťuje certifikát IP65. Na konstrukci hodinek si můžete povšimnout fotoaparátu. Ten je však dostupný pouze při vložení paměťové karty, která však nesmí být větší než 32 GB. Samotné hodinky mají rozměry 53 x 48 x 13,6 milimetrů a váží pouhých 64 gramů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak si můžete tyto chytré hodinky pořídit na e-shopu Cafago.com za exkluzivní cenu. Stačí při koupi zadat slevový kupón APY72 a získáte cenu 54,59 dolarů (1 100 korun). Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená, a to do 5. května.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat