Amazon uvedl Echo Dot Kids Edition pro děti

Amazon uvedl Echo Dot Kids Edition pro děti
2018-04-28T09:00:33+02:00
• 28. 4. 2018

Společnost Amazon vymyslela skvělý způsob, jak rozšířit uživatelskou základnu u chytré asistentky Alexa. Reproduktor Echo Dot přichází ve speciální edici Kids Edition, která by měla primárně zlákat rodiče k zakoupení pro svoji ratolest. Americký výrobce do něj přidal spoustu užitečných funkcí pro děti, přibalil slušnou dávku vlastních služeb zdarma na časově omezenou dobu a zaobalil všechno přijatelnou cenovkou.

Myšlenka stejná, funkce nad očekávání

Celá konstrukce je vybavena robustními prvky vyrobenými z pryže pro zvýšenou odolnost, a to rovnou ve třech barevných provedení (červené, modré, zelené). Samotná asistentka Alexa byla upravena tak, aby upoutala dětskou pozornost. Na otázku, kolik je v sluneční soustavě planet, by standardní verze odpověděla osm. Ovšem dětská verze vyjmenuje konkrétní planety a ke každé navíc přidá nějaké zajímavosti.

Software nedokáže reagovat na pokyny k nakupování, telefonovat mimo dům nebo třeba nedovoluje připojení k aplikacím třetích stran (např. Spotify). Nicméně rodiče mohou přes jiný Echo Dot předávat zprávy přímo dětem. A co všechno získáte za cenu 79 dolarů (tj. cca 1 663 Kč)? Roční předplatné služby FreeTime Unlimited, vybranou hudbu z Amazon Music, licencovaný obsah z dílny Disney, Nickelodeon apod.

Garantovaná záruka dva roky zaručuje zdarma okamžitou výměnu za nový kus v případě jakéhokoliv poškození. Po vypršení předplatného FreeTime Unlimited vyjde služba na 2,99 dolarů (tj. cca 63 Kč) měsíčně. Nakonec první zásilky budou expedovány 9. května.

Zdroj: amazon.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat