Honor 10 a HTC U12 Life budou mít výřez v displeji

Honor 10 a HTC U12 Life budou mít výřez v displeji
2018-03-29T07:57:52+02:00
• 29. 3. 2018

Minulý rok si mnozí pokládali otázku, co bude trendem toho letošního. Nyní je definitivně jasno – výřez v displeji. Výrobci lákají na větší využití přední strany pro displej, přičemž někam se musí umístit senzory, reproduktor a foťák. Prvním mobilem byl Essential Phone, následně se přidal iPhone X a pak následovala celá plejáda výrobců, přičemž se přidaly firmy jako Asus nebo Huawei. Další budou následovat a mezi nimi se objeví novinky od Honoru a HTC.

Výřez v displeji nabídne Honor

U této značky mobilů se vždy objevuje top model s dobrým poměrem ceny a výkonu, přičemž je vždy předlohou top model od Huawei. Není se ani čemu divit, když značka Honor spadá pod tuto firmu. Nyní se dozvídáme, že i následující novinka Honor 10 bude mít výřez v displeji – bude vycházet z Huawei P20. Dokazují to navíc údajné fotografie prototypu Honoru 10 v ochranném obalu.

Pokud se jedná o finální prototyp, lze konstatovat, že pod displejem bude umístěno tlačítko se čtečkou otisků prstů. Zadní strana bude obsahovat jen duální foťák. Uvidíme, jestli sekundární nabídne zoom nebo se bude jednat o monochromatický foťák. Bližší informace kolem specifikací nejsou k dispozici, ale dá se počítat se specifikacemi top modelu. K představení by mohlo dojít někdy v červnu.

HTC

Tchajvanský výrobce by měl letos představit běžný top model HTC U12+ bez jakéhokoliv výřezu, ale to asi nebude platit pro HTC U12 Life. Dle Evana Blasse by měla tato novinka zapadající do střední třídy nabídnout výřez v displeji. Bohužel v tomto případě nemáme k dispozici jakýkoliv náhled, jak by měl smartphone vypadat, nebo jaké bude mít specifikace.

Vzhledem k tomu, že Evan Blass má velmi přesné informace, lze předpokládat, že skutečně dojde k uvedení takového mobilu.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat