Twitter spustil funkci záložek aktualizováno

Twitter spustil funkci záložek [aktualizováno]
2018-03-01T07:44:52+02:00
• 1. 3. 2018
3

Aktualizováno 1. 3.

Twitter nějakou dobu připravoval novou funkci v podobě záložek („bookmarks“) a někteří uživatelé ji mohli zkoušet v rámci testování. Nyní dochází k masivnímu rozšíření a již nyní byste ji měli mít k dispozici v oficiální aplikaci. Díky této drobné funkce odpadá nutnost ukládání tweetů do jiné aplikace, nebo si je „hvězdičkovat“ pro pozdější čtení.

Původní článek 24. 11.

Druhá největší sociální síť světa, tedy Twitter, si pohrává se zcela novou funkcí pod názvem Bookmarks. Ta má za úkol uživatelům umožnit soukromé ukládání jednotlivých tweetů, které si mohou přečíst později. 

Zaměstnankyně Tina Koyama, která se stará o celkový designový koncept, před několika okamžiky zveřejnila příspěvek. V něm se o nové funkci rozepsala, díky čemuž máme jasnou představu o tom, jak celá věc bude fungovat v praxi.

Twitter a jeho Bookmarks

„Již v minulosti jsme uvažovali hned o několik zajímavých konceptů. Nicméně, nakonec jsme se rozhodli vybrat ten nejjednodušší, který se bude nejlépe testovat právě s naší komunitou. Dostali jsem od vás zpětnou vazbu, že si přejete, aby vámi označené tweety zůstaly soukromé – uvidíte je pouze vy. To je také důvod, proč jsme se pro novou funkci rozhodli.“

Vedoucí společnosti Keith Coleman se v říjnu na Twitteru o této funkci „prokecl“ a poznamenal, že Bookmarks je největším přáním uživatelů na sociálních sítích. V současné době, jestliže chcete uložit tweet, jediným řešením je stisknout tlačítko v podobě Retweetu. Nicméně, vaše oblíbené tweety se zobrazují veřejně ve vašem profilu a časové ose, navíc upozorní samotného autora příspěvku.

Prozatím nemáme bližší informace o dostupnosti této nové funkce. Jak je ale u Twitteru zvykem, své novinky se snaží veřejnosti zpřístupnit v co nejbližší době. Jakmile jej Twitter zveřejní, budeme vás o tom informovat prostřednictvím článku.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Erik Bezeréti

1. 3. 2018, 10:26

Potvrzuji, funguje :)

Vojtěch Hořánek

24. 11. 2017, 7:26

But you still can’t edit tweets

Zdeněk Koutský

VIP 24. 11. 2017, 9:04

To je pravda. Na tom by ale Twitter taky mohl zapracovat, uvidíme :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat