Spotify chystá zcela nové uživatelské rozhraní

Spotify chystá zcela nové uživatelské rozhraní
2018-03-16T14:54:57+02:00
• 17. 3. 2018

Máme skvělou zprávu pro všechny uživatele švédské hudební streamovací služby Spotify. Podle nejnovějších informací se uživatelé obou platforem, tedy iOS a Androidu, dočkají zcela nové aktualizované aplikace. Původní informace byla objevena na sociální síti Reddit, kde jsou dokonce nahrány snímky obrazovky nové aktualizace.

Spotify: Nové uživatelské rozhraní

Novinka je podle všeho prozatím dostupná ve chvíli, kdy se zaregistrujete a přihlásíte jako zcela nový uživatel. Následně se dočkáte zcela nového uživatelského rozhraní, bohužel ve chvíli, kdy se opět přepnete na svůj stávající účet, bude mít k dispozici pouze aktuální uživatelské rozhraní, nikoliv nové.

Spotify: Jak novou aktualizaci otestovat?

Chcete-li novinku otestovat a obě rozhraní porovnat, nejprve vymažte aplikaci Spotify. Pokud používáte operační systém Android, můžete zkusit vymazat mezipaměť a uložená data v Nastavení. Ovšem odstraněním aplikace si vše ulehčíte. Jakmile aplikaci znovu stáhnete, přihlaste se pomocí zcela nového účtu. Tento účet musíte vytvořit ihned na začátku celého procesu. Nebojte se o e-mail a další podrobnosti, nebudete muset nic zbytečně ověřovat. Jakmile se přihlásíte, měli byste se dostat na úvodní obrazovku aplikace Spotify s novým uživatelským rozhraním.

Spotify: Staré uživatelské rozhraní

Je více než pravděpodobné, že se nové uživatelské rozhraní velmi brzy rozšíří mezi širokou veřejnost. Do té doby však mají k novým funkcím přístup pouze noví uživatelé.

Pokud se odhlásíte s nově vytvořeným účtem a okamžitě se přihlásíte zpět k Premium účtu, může se vám stále zobrazovat aktualizované uživatelské rozhraní. Jakmile ale aplikaci zavřete a znovu otevřete, budete zpět na starém rozhraní.

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat