Slevový masakr: 2v1 tablet za 4 000 Kč s Windows 10 sponzorovaný článek

Slevový masakr: 2v1 tablet za 4 000 Kč s Windows 10 [sponzorovaný článek]
2018-03-14T17:09:11+02:00
• 13. 3. 2018
1

Velmi dlouhou dobu byly tablety nižší třídy použitelné maximálně jako těžítko. Ovšem dnes je tomu jinak. I ty nejlevnější tablety na trhu mohou odvádět velmi slušnou práci. Samozřejmě, nejedná se o kdo ví jak super výkonné zařízení, ovšem své postavení na trhu mají.

Tak například, před několika měsíci čínský výrobce na trh uvedl tablet pod názvem ALLDOCUBE iWork 10, který je nyní u našeho partnera Gearbest ve slevě. A právě tomuto produktu se nyní budeme věnovat. Na konci článku na vás pak bude čekat také sleva na bezdrátový ovladač CO8 pro Android. 

Tablet za 4 000 Kč a hravě zvládne Photoshop!

Zajímavým tabletem, který byl poměrně nedávno zlevněn, je ALLDOCUBE iWork 10. Získat slušně vybavený tablet je možné již za 237,57 amerických dolarů, což je necelých 4 751 Kč. Za tyto peníze získáte zajímavý kus hardwaru, který se svými specifikacemi řadí spíše do nižší střední třídy. V parametrech je quad-core procesor Intel Cherry Trail x5-Z8350 s taktem 1,44 GHz, po sepnutí TurboBoostu 2,1 GHz.

ALLDOCUBE iWork 10 mimo jiné nabízí operační paměť s kapacitou 4 GB a interní úložiště o kapacitě 64 GB s možností navýšení o dalších 128 GB, a to pomocí microSD. Displej má 10,1 palců s rozlišením 1920 x 1200. Již v základu je předinstalovaný plnohodnotný Windows 10 + Android 5.1.

Pokud patříte mezi nenáročné uživatele a nechcete investovat desítky tisíc korun, ALLDOCUBE iWork 10 by pro vás mohl být zajímavým přírůstkem do rodiny. Tablet značky ALLDOCUBE zvládne klasické činnosti, mezi které patří – prohlížení sociálních sítí, čtení zpráv na internetu, zpracování mailové komunikace a tak podobně. Každopádně je připraven také na složitější operace, jako je například práce ve Photoshopu

Zařízení samozřejmě zvládne i hry, ovšem na náročnější „pařbu“se budete muset porozhlédnout u jiných tabletů, například značky ALLDOCUBE. Nový tablet můžete zakoupit ZDE. Nabídka platí pouze na 200 kusů.

Bezdrátový herní ovladač pro každého Androiďáka

Zahraniční společnost do své nabídky produktů zařadila také velmi kvalitní bezdrátový ovladač pod názvem C08 Bluetooth gamepad. Ten je určen především pro nadšené hráče mobilních her. Lze ji totiž připojit nejen k mobilnímu telefonu, ale také tabletu s operačním systémem Android či iOS.

Gamepad vás na první pohled zaujme svým krásným designem, který je doplněn o barevné podsvícení a lesklý materiál. Herní ovladač C08 je navíc vyroben z vysoce kvalitních komponentů a materiálů a nabízí optimalizovanou ergonomii a citlivost. Pro ničím nerušení herní zážitek je možné využít funkce, díky které už nikdy nechtěně ze hry nevyskočíte.

Herní ovladač C08 vám nabízí podsvícení a možnost naprogramovat si jednotlivá tlačítka. Hmotnost ovladače činí 180g a rozměry jsou 16.00 x 12.00 x 53.00 cm. Herní ovladač C08 je samozřejmě bezdrátový, synchronizace mezi telefonem či tabletem probíhá pomocí technologie Bluetooth 4.0.

C08 je možné zakoupit za necelých 50 dolarů, což je zhruba 1 000 Kč, a to u internetového obchodu Gearbest. Ovladač si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Milan Strnadel

14. 3. 2018, 16:45

Nějak jsem nepostrehl ten cenový masakr.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat