Rylo Camera dostupná nově pro Android

Rylo Camera dostupná nově pro Android
2018-03-14T14:59:09+02:00
• 14. 3. 2018

Netrvalo tomu dlouho a po necelém půl roce přináší společnost Rylo svoji 360stupňovou kameru ve variantě podporující také operační systém Android. Americký výrobce totiž doposud nabízel verzi pouze pro jablečný iOS. Kamera bude velkým konkurentem například pro GoPro Fusion, ale případní majitelé u Rylo získají navíc pokrokovou stabilizaci obrazu nebo vlastní softwarové řešení pro dodatečné úpravy pořízených videozáznamů.

Kompaktní kamera do terénu

Samotná kamera potěší rozměry padnoucími do každé dlaně a hmotnost 108 gramů to jen podtrhuje. Odolná konstrukce vyrobená z hliníku je vybavena jednoduchým OLED displejem, jediným tlačítkem a dvěma snímači se světelností objektivu f/2.8, které dodala společnost Sony. Širokoúhlý objektiv dovoluje zaznamenávat videa ve 4K kvalitě při 30 snímcích za sekundu. Vyměnitelná Li-Ion baterie o velikosti 830 mAh zvládne nahrát 1 hodinu nepřetržitého záznamu.

Natočené záznamy upravíte v doprovodné aplikaci, kde lze video různě upravit, ořezat, exportovat či rovnou sdílet na sociální sítě. Kamera nepodporuje WiFi sítě, takže pro přenos musíte použít kabel (microUSB, USB typu C) přibalený v prodejním balení. Verze pro iOS získala Lightning kabel, což je jediný rozdíl oproti Android variantě. Rylo pro Android bude kompatibilní se všemi zařízeními s minimálně 1GB pamětí RAM a Androidem 6.0 Marshmallow.

Mezi doporučená zařízení patří produktová řada Galaxy od Samsungu nebo referenční zařízení Pixel od Googlu. Zájemci si mohou připravit částku 500 dolarů (tj. cca 10 331 Kč bez daně).

Zdroj: rylo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat