Microsoft a BlackBerry uzavírají spolupráci

Microsoft a BlackBerry uzavírají spolupráci
2018-03-25T08:30:35+02:00
• 25. 3. 2018

Zatímco společnost Microsoft po odštěpení značky Nokia v tichosti upustila od chytrých telefonů, tak výrobce s ostružinou ve znaku přešla do rukou čínského TCL a nová zařízení jsou již v režii operačního systému Android. Obě firmy teď spojily síly, aby práce na chytrých telefonech byla zase o něco bezpečnější. Přesné podmínky nebo dobu trvání uzavřeného partnerství není známo, ale alespoň je oznámen její obsah.

Pro dobro zaměstnanců

Strategické partnerství je zaměřeno na komunikaci mezi zaměstnanci a technologičtí giganti slibuji, že díky novému řešení s názvem BlackBerry Enterprise BRIDGE budou pracovní telefony bezpečnější než kdykoliv jindy. Řešení dává dohromady zkušenosti z oblasti mobility + zabezpečení (BlackBerry) a vzdáleného úložiště + produktivity (Microsoft).

Bezpečnostní technologie má být konkrétně zaměřena na obchodní zákazníky, bankovní instituce, poskytovatele zdravotní péče, advokátní kanceláře nebo vládní orgány. Služba Enterprise BRIDGE umožní přístup k mobilním aplikacím Microsoftu (např. Excel, PowerPoint, Word) v rámci BlackBerry Dynamics.

Naopak BlackBerry nechá integrovat balíček služeb Secure (např. UEM Cloud, Workspaces, Dynamics, AtHoc) do cloudové platformy Microsoft Azure. Nakonec nechme se překvapit, jak moc velký úspěch přinese tato spolupráce. Nebylo by žádným překvapením, kdyby obě firmy přinesly s odstupem času společné mobilní zařízení s tímto druhem zabezpečení.

Zdroj: ca.blackberry.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat