Instagram nabídne vlastní režim portrétů

Instagram nabídne vlastní režim portrétů
2018-03-08T12:00:48+02:00
• 8. 3. 2018

Podle TechCrunch brzy Instagram spustí vlastní portrét mód, který bude přímo v aplikaci. To je dobrá zpráva pro ty, kteří rádi fotí selfie a jejich software kamery nenabízí mnoho možností.

Prozatím tato informace nebyla oficiálně potvrzena. Vyplývá to však z nedávno vydaného APK souboru, který nový selfie mód obsahuje. Novinka se jmenuje „Portrait Shutter“ a uživatelům bude k dispozici stejně jako Boomerang nebo Superzoom. V Instagram Stories se tedy novinka bude nacházet vedle zmíněných efektů a díky tomu se do portrét režimu dostanete pouhým posunutím prstu.

Instagram vám ulehčí práci

Vypadá to, že tahle novinka je sázkou na jistotu a uživatelé ji budou využívat. Nyní už byste nemuseli používat jinou aplikaci pro úpravu fotek. Software například umožní efekt rozmazání, který můžete vidět ve většině režimů na výšku a díky němuž se zvýrazní všechny detaily ve tváři. Důvodem, proč by byl tento režim do aplikace přidán, je především stoupající obliba uživatelů v přidávání Stories.

Jak jsme již psali výše, Instagram novinku dosud nepotvrdil. Díky tomu, že se tento mód nachází ve zmíněném APK souboru, by mohlo být jeho vydání ještě blíže. Podobná situace se odehrála i v lednu, kdy byla přidána funkce Giphy. Jste se vším v aplikaci Instagram spokojení? Je něco, co byste uvítali? Dejte nám vědět do komentářů!

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Je mi 22 let a studuji Tělovýchovu+žurnalistiku v Olomouci. Mezi mé největší koníčky patří sport. Především ale fotbal a posilování. Rád jezdím na kole, plavu a běhám, baví mě i zimní sporty jako lyžování a hokej. Rovněž se zajímám o zdravý životní styl. Pochopitelně se zajímám i mobilní telefony.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat