Nireeka – stylové elektrokolo s chytrými funkcemi

Nireeka – stylové elektrokolo s chytrými funkcemi
2018-03-22T19:04:31+02:00
• 21. 3. 2018
2

Elektrické koloběžky nejsou jediným dopravním prostředkem pro masy lidí, které jdou vylepšit o chytré funkce. Crowdfunding kampaň u Indiegogo dokazuje, že mnohem oblíbenější jsou kola a hlavně ta chytrá. Velkou pozornost si zaslouží elektrokolo s názvem Nireeka vynikající povedeným zpracováním, atraktivní cenou a v neposlední řadě ještě chytrými funkcemi. Zbývá necelých 14 dnů do konce a projekt překonal vytyčenou hranici přes neuvěřitelných 1 600 %.

Kvalita odpovídá ceně

Jako první můžeme zmínit základní cenu 799 dolarů (tj. cca 16 522 Kč), ale rovnou také začneme s tím, co všechno dostanete k dispozici. Základním stavebním kamenem jsou uhlíková vlákna, která standardní hliník převálcuje nízkou váhou a vyšší tuhostí. Elektromotor dosáhne maximálně na rychlost 32 km/h a baterie na jedno nabití vydrží až 81 km.

Hlavní práci odvede doprovodná aplikace pro oba nejrozšířenější systémy (Android, iOS). Aplikace sleduje vaši rychlost, stav baterie, umožňuje nastavení světel nebo funguje jako GPS navigace. Majitelé si mohou různě měnit jízdní režimy od bez pomoci motoru, přes částečnou až po plnou asistencí.

Ke všemu chytré hodinky předávají kolu informace o srdeční frekvenci a motor při vysokém tepu automaticky zvýší asistenci při šlapání. Nakonec mezi ostatní funkce patří automatické osvětlení, bezpečnostní systém proti krádeži, palubní počítač, radar hlídající mrtvé body, USB nabíječka a držák pro chytrá zařízení.

Zdroj: indiegogo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Milan Strnadel

21. 3. 2018, 13:39

Čekal jsem, ze se dozvíme informace o případném objednání do ČR atd…

Ondřej Bačák

21. 3. 2018, 7:21

Jde o to si tu jízdu pořádně užít a poznávat nové věci…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat