Dopřejte si jedinečné vychytávky od Xiaomi za skvělé ceny sponzorovaný článek

Dopřejte si jedinečné vychytávky od Xiaomi za skvělé ceny [sponzorovaný článek]
2018-03-25T19:07:22+02:00
• 25. 3. 2018
1

Čínské společnosti jsou na našem trhu stále populárnější. Obchod Gearbest tak nyní přináší další akci, ve které jsou právě čínské produkty ve slevě. Zakoupit tedy nyní můžete nejen telefony, tablety, ale také sluchátka, externí baterie, kamerky, robotické vysavače, nebo dokonce notebooky.

Kvalitní Xiaomi nabíječka do auta

Používáte mobilní telefon i při jízdě v automobilu třeba jako GPS navigaci? Jistě se vám bude hodit kvalitní nabíječka do auta. Řešení od společnosti Xiaomi nabídne kompaktní nabíječku do auta, která se pochlubí kvalitní kovovou konstrukcí i rychlým nabíjením. Dvojice USB výstupů totiž podporuje technologii rychlonabíjení, pomocí které lze smartphony nabíjet velmi rychle.

Jedná se o perfektní řešení pro lidi, kteří tráví spoustu času na cestách a chtějí své zařízení používat z napájení. Díky funkci „power inversion“ můžete použít zdířku zapalovače pro napájení svého notebooku, mobilního telefonu, videokamery a tak dále. Nachází se zde dva USB porty pro nabíjení o celkové kapacitě 3,1 A, což je ideální pro smartphony, tablety, GPS navigace a podobně.

Xioami MiJia Power Inverter je vybaven pokročilou ochranou, díky které bude vaše zařízení chráněno před přehřívání vozidla, zkratům, nízkému a nadměrnému napětí.

Jestliže máte o skvělou nabíječku zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Xiaomi MiJia Power nabízí za 1 100 Kč, a to z původních 1 305 Kč. Nabíječku si můžete zakoupit ZDE.

Specifikace:

  • Výkon: 100 W, špičkový výkon: 110 W
  • Vstupní napětí: 12V DC, výstupní napětí: 220V / 50Hz AC
  • Výstup USB portu: DC5V 3.1A, jeden s max. 2.4A
  • Pracovní teploty: 0 – 40 ° C

Originální Xiaomi TV Box za skvělou cenu!

Různých boxů pro přehrávání obsahu v televizi se poslední dobou objevuje více a více. Dnes se podíváme na jeden s názvem Xiaomi Mi4C TV Box, který zaujme cenou, plnohodnotný systémem Android 5.0 a také podporou přehrávání videa v rozlišení 4K, a to dokonce i při 60 snímcích za sekundu.

Uvnitř tepe procesorARM Cortex-A53. Operační paměť má kapacitu 1 GB a vnitřní úložiště 8 GB. Do zařízení však můžete vložit paměťovou kartu microSD a nebo také máte k dispozici plnohodnotný USB port pro připojení třeba flash úložiště. Z konektivity se na zadní straně ukrývá také HDMI 2.0 a konektor pro připojení k internetu RJ45. Samozřejmostí je však podpora WiFi 802.11b/g/n a Bluetooth 4.1 + EDR.

Operačním systémem je Android 5.0 s nadstavbou pro pohodlné ovládání na televizi. Spektrum podporovaných formátů videa je vskutku obsáhlé, vypíchnu tak třeba podporu H.265 kodeku HEVC až ve 4K rozlišení při 60 fps. Kompletní seznam hledejte zde.

Zakoupit tento TV Box můžete zde v obchodě Gearbest za cenu 52,99 dolaru (v přepočtu asi 1 000 Kč), přičemž doručen vám bude zdarma. Produkt zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Tento TV Box nemá cenu kupovat pokud na něm chcete používat KODI. 1 GB RAM je opravdu nedostačující. Měl jsem Minix s 2 GB RAM a bylo to na něj dost. Teď mám NVIDIA SHIELD TV a žádný problém. Tady platí „nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci“.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat