Chytré sportovní hodinky Zeblaze nyní za exkluzivní cenu Sponzorovaný článek

Chytré sportovní hodinky Zeblaze nyní za exkluzivní cenu [Sponzorovaný článek]
2018-03-31T14:00:49+02:00
• 31. 3. 2018
1

V dnešní době plné nových technologií, už pro mnoho uživatelů není telefon jedinou chytrou věcí. V posledních letech se velmi zvedá zájem o chytré hodinky nebo sportovní náramky. Proto jsme pro vás získali slevový kupón na sportovní hodinky Zeblaze.

Specifikace Zeblaze

Hodinky na první pohled nevypadají jako chytré, jelikož mají odolný vzhled a jednoduše si je spletete s normálními hodinkami. Při bližším pohledu si však všimnete 1,24″ kulatého displeje. Na displeji se samozřejmě ukazuje čas, aby byla splněna základní funkcionalita hodinek. Ale právě čas je obohacen o mnoho funkcí jako je zobrazení notifikací, kroků či spálených kalorií. Veškeré funkce jsou pak zobrazeny v mobilní aplikaci, která je pomocí Bluetooth 4.0 připojena k hodinkám.

Jelikož se při sportu může člověk dostat do kontaktu s vodou nebo prachem, tak hodinky disponují certifikací IP67. Certifikace IP67 vám dovolí si při používání hodinek bez obav umývat ruce nebo zařízení lehce namočit. Největším úskalím chytrých hodinek je výdrž na baterii. Zeblaze disponují baterií o kapacitě 610 mAh a dle výrobce by měly hodinky vydržet nabité 24 měsíců.

Hodinky jsou kompatibilní s Androidem od verze 4.4 a iOS od verze 7.0. Díky takto rozsáhle kompatibilitě by neměl být žádný problém a hodinky půjdou připojit na většinu aktuálně využívaných chytrých zařízení. Pokud vás tato nabídka zaujala, tak můžete navštívit e-shop Cafago.com a zde ji se zakoupit, nyní za cenu 23,9 dolarů (500 korun). Stačí při nákupu zadat slevový kód MAJ26. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Luděk Hruš

31. 3. 2018, 19:54

Pěkný akorát, že neposilaji do ČR

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat