Nubia NX606J najde místo ve střední třídě

Nubia NX606J najde místo ve střední třídě
2018-02-20T20:24:14+02:00
• 20. 2. 2018

Procesor Snapdragon 845 bude mít v letošním roce slušnou řadu zástupců od různých výrobců. Tentokrát na veřejnost unikají informace kolem nového modelu v rámci značky Nubia, která mimo jiné spadá pod křídla společnosti ZTE. První zprávy donesl benchmark AnTuTu, kde byla poprvé otestována připravovaná mobilní novinka s označením Nubia NX606J. Vybrané prvky výbavy otevřou zařízení bránu mezi konkurenci do střední třídy.

Výkonný hardware v první řadě

Čínský výrobce se vydá cestou aktuálního trendu, proto telefon nabídne populární poměr stran 18:9. Ačkoliv ještě neznáme přesnou úhlopříčku displeje, tak můžeme počítat s působivým rozlišením 2 160 x 1 080 pixelů. Pod displejem si najde místo zmiňovaný procesor Snapdragon 845 od Qualcommu, který je vybaven osmi jádry taktovanými maximálně na frekvenci 2,8 GHz a také grafickým čipem Adreno 630.

Dále mu bude dělat společnost operační paměť RAM o velikosti 6 GB a interní úložiště v základu pojme až 32 GB uživatelských dat. Nad přítomností slotu pro paměťové microSD karty prozatím visí jeden velký otazník. Seznam uzavírá systém Android v aktuální verzi 8.0 Oreo, ale čínský výrobce si ho silně upraví do vlastní podoby. Zajímavostí na úplný závěr je konečné skóre v AnTuTu, které bylo shodné s očekávaným modelem Galaxy S9+ od jihokorejského Samsungu.

Zdroj: techupdate3.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat